Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kicsit rendbe tenni az érzelmeimet a történtekkel kapcsolatban, kíváncsi lennék a meglátásaitokra?
"Az a baj, hogy a szemedbe hazudott."
Hol is hazudott?
"A válasza az volt, hogy azoknál a nőknél akik nem a barátnői voltak mindig védekeztek, szóval szerinte nincs, de ha szeretném, csináltat egy tesztet."
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a barátnőivel nem mindig védekeztek.
Én mélységesen fel lennék háborodva a drága jó barátocskám pofátlan, és nem mellesleg engem veszlyeztető hazugságain. Akinek ennyi szexuális partnere volt, és nem mindig védekezett, annak legyen már annyi esze, hogy kérés nélkül, de legalábbis új, komoly kapcsolatban kérésre csináltat egy nyomorult tesztet, mielőtt - akaratán kívül - megnyomorítja élete aktuális szerelmét. Komolyan mondom a pofám leszakad, hogy egyesek mennyire 0 felelősségtudattal rohangálnak a világban. A párod még életében nem hallott ez előtt a szexuális úton terjedő betegségekről, vagy ő is csak azt hitte, hogy csak a kriptonittal szemben nem immunis?
Egy szó mint száz, én nagyon mérges lennék, első dühömben ki is dobnám, hogy a lába nem éri a földet. Utána meg sűrűn imádkoznék, hogy ne legyen belőle nagyobb bajom 1-2 műtétet leszámítva. (Számomra már az is nonszensz, hogy vki ezek után még tisztességes és szerethető embernek tartja a másikat. Vicc.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!