Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja azzal ha netre felteszek magamról pár képet?
Van rólam pár darab kép insagrammon. De nen kihívó egyik sem. És nincsen rajtam smink vagy szexi ruha és nincs rajta 5millió filter és stb. Van 4832 követőm. És ez a barátomat nagyon zavarja. De leginkább,hogy sok férfi belájkol. Ezek közül rengeteg embert ismerek. Két évig kint tanultam külföldön és onnan rengeteg barátra tettem szert. Hat éve focizom is és mellette úszni járok ahol szintén sok ismerősöm van. Szóval sok embert ismertem meg így az évek alatt. Senki nem ír 'olyan' kommentet ami bántó lenne vagy undorító,flörtölős duma. Facebookon is hasonló a helyzet. És nem élem a neten az életemet. Alig pár kép van rólam és minden privát!! A barátom meg megjegyzéseket tesz, morog, meg minden. Kezd nagyon idegesíteni!! Tudom,hogy ez apróságnak tűnik,de heti 1x biztos felhozza a témát és őrület. Azt is megkérdezi,hogy kivel beszélek? Van aki tettszik? Miért lájkoltam ennek a pasinak a képét? És az övét? Stb. Elegem van ebből. Felnőtt emberek vagyunk,de ilyen hülyeség miatt van feszkó. Hogy értessem meg vele,hogy ne reagálja ezt túl?
N/24 F/28
Világosítsd fel, hogy mikor összejöttetek is ez volt a helyzet, ha zavarta, akkor miért jött veled össze?
Vagy, ha akkor nem zavarta, akkor most mi történt, hogy egy ideje ezen rágózik?
Beszéljétek meg ezt a gondot, és próbáld meg kedvesen arra terelni a dolgot, hogy nyugodjon le.
Ha rábólint, és később ennek ellenére újra morgásba kezd, akkor mond meg neki kerek perec, hogy részedről a téma le van zárva, és fejezze be.
Ha pedig nagyon eldurvul a helyzet, lehet tanácsolni neki, hogy akkor, ha neki csak ez számít, menjen keressen facebook meg instagram oldalak és kevés követők alapján új csajt magának...mert ez aztán bazi fontos!
Okés köszi! Ez jó tanács. Még megpróbálok vele beszélni,de már nagyon paprikás hangulatba kerülök ha ezen csámcsog. Úgy hogy inkább ignorálom őt.
Igen,tudta hogy van instagrammom meg facebookom is. Egyiksem zavarta. Csak mostanában kezdett panaszkodni pedig semmi sem változott. Utoljára decemberben poszoltam,de akkor pl a kutyámról.
Köszi a sok piros kezet! Egy élmény normális hangnemben segíteni próbálni! :D
i <3 frusztált gyk felhasználók.
Egyet értek #15-el. Bár engem az zavarna, hogy nem mondod el, hogy miért igényed, hogy 5000 embernek produkál magad, hogy megértsem és esetleg el tudjam fogadni, ha már xarsz a pofámba. Szerintem hagyd inkább ott szerencsétlent.
31/f
Csak egy kérdés: Ha bajba kerülnél akkor az 5 ezer emberből hányan mozdulnának meg hogy segítsenek?
Szóval kb annyi ismerősöd van. A többi csak sallang.
A barátodnak tényleg nincs köze ahhoz hogy neked kik az ismerőseid, ha nem teszik neki akkor lépjen le.
Neked viszont önértékelési problémáid vannak ha fondos hogy hány követőd vagy lájkolód van.
Látatlan alapján azt a tippem, hogy te 10/10-es vagy, a párod viszont kevesebb nálad.
És féltékeny, nehogy valamelyik közösségi oldalon megismerj valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!