Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol a párom vagy én fújom fel?
"nemis értem hogy engedheti meg magának "
Úgy, hogy nincs semmi következménye, hiszen vele maradsz :)
3 hónap alatt meg nem lehet egyszerűen halálosan szerelembe esni valakivel, én ebben nem hiszek. Ahhoz idő kell. És ha már egy hónap után így viselkedett, mégis hogy tudtál egyáltalán bele szeretni? Minden jóérzésű nő kiábrándulna egy ilyen alakból.
Semmi önbecsülésed nincs. 26/N
Úgy engedheti meg magának, hogy te megengeded neki. Aki csak csendben tűri, hogy folyton megalázzák, azzal ezt meg lehet tenni. Már az első eset után ki kellett volna kérned magadnak azt a stilust, a 2. után meg kidobni mint a wc-s macskát. De neeem, mert szeretem, meg majd csak megváltozik, meg bla bla.
Szánalmas vagy. Kemény 3 hónapja tart a kapcsolat, még a szexig sem jutott el, abból 2/3 részt már görény volt, de te aztán halálosan szerelmes vagy, és képtelen vagy otthagyni. Most erre mit lehet akkor mondani? Komolyan nem értem. Aki már a kapcsolat szinte legelején b.dös paraszt, abba hogy a viharba lehet beleszeretni úgy, hogy ne tudnád az életed elképzelni nélküle?
Abba a szerencsés helyzetben vagy, hogy elég hamar kimutatta a foga fehérjét, még a kezdetleges időszakban, nem hónapok, évek, meg összeköltözést követően, simán húzni kell a nyúlcipőt, és vissza se nézni.
Akkor maradj vele, de fogd be a szádat, senki nem kíváncsi az önsajnáltatásodra :)
Boldog életet, aztán majd ne gyere panaszkodni, hogy "ver", mert ha ennyire hülye vagy, így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!