Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhanyagol a párom vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagol a párom vagy én fújom fel?

Figyelt kérdés
Szóval ma vagyunk 3hónapja együtt a párommal de ez nemis annyira lényeges, az első 1 hónapba ő volt az aki kimutatta az erzesit és attól féltem hogy ő jobban szeret mint én őt, aztán teltek a hetek éreztem hogy mindennél jobban szeretem és nélküle nem tudnám elképzelni az életem, ő viszont már nem olyan mint amilyen volt, nincs már nála az a rózsaszín köd, és nagyon csúnyán beszél és viselkedik velem, nemis értem hogy engedheti meg magának vagy hogy honnan van neki bátorsága, apró dolgokon kiakad például egyik este véletlenül a takaróval felboritottam az agy mellett az innivalót és feldolt, még csak ki se borult semmi nem történt csak feldolt és elkezdett velem ordítani hogy miert nem tudok jobban oda figyelni hogy mekkora szerencsétlen vagyok, folyton a kűlsőmet is kritizálja holott semmi probléma velem. Nemkaptam soha ennyi negatív megjegyzést senkitől mint tőle, és még le se feküdtünk de elvárja hogy orálisan elegitsem ki és én nemkapok semmit cserébe, felnőttek vagyunk. Ma leírtam neki hogy nem érzem jól magam vele nem vagyok mellette boldog és egyből rá vágta hogy mit beszélem a hulyeseget hogy csak be képzelem meg hogy miért kötök belé ilyennel, egyáltalán nem érzem azt hogy szeretne, nagyon szomorú vagyok és fáj hogy hogy tudok szeretni egy ilyen embert 😒😒😒

2018. febr. 18. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"nemis értem hogy engedheti meg magának "

Úgy, hogy nincs semmi következménye, hiszen vele maradsz :)

3 hónap alatt meg nem lehet egyszerűen halálosan szerelembe esni valakivel, én ebben nem hiszek. Ahhoz idő kell. És ha már egy hónap után így viselkedett, mégis hogy tudtál egyáltalán bele szeretni? Minden jóérzésű nő kiábrándulna egy ilyen alakból.

Semmi önbecsülésed nincs. 26/N

2018. febr. 19. 06:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Úgy engedheti meg magának, hogy te megengeded neki. Aki csak csendben tűri, hogy folyton megalázzák, azzal ezt meg lehet tenni. Már az első eset után ki kellett volna kérned magadnak azt a stilust, a 2. után meg kidobni mint a wc-s macskát. De neeem, mert szeretem, meg majd csak megváltozik, meg bla bla.

Szánalmas vagy. Kemény 3 hónapja tart a kapcsolat, még a szexig sem jutott el, abból 2/3 részt már görény volt, de te aztán halálosan szerelmes vagy, és képtelen vagy otthagyni. Most erre mit lehet akkor mondani? Komolyan nem értem. Aki már a kapcsolat szinte legelején b.dös paraszt, abba hogy a viharba lehet beleszeretni úgy, hogy ne tudnád az életed elképzelni nélküle?

Abba a szerencsés helyzetben vagy, hogy elég hamar kimutatta a foga fehérjét, még a kezdetleges időszakban, nem hónapok, évek, meg összeköltözést követően, simán húzni kell a nyúlcipőt, és vissza se nézni.

2018. febr. 19. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor maradj vele, de fogd be a szádat, senki nem kíváncsi az önsajnáltatásodra :)

Boldog életet, aztán majd ne gyere panaszkodni, hogy "ver", mert ha ennyire hülye vagy, így jártál.

2018. febr. 20. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!