Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok megalázna a haverjai előtt?

Figyelt kérdés

Ha összeül a haveri társaság, a barátom rendszeresen megaláz különböző dolgokkal, rendszerint szavakkal, olyanokat mondd, hogy menő legyen a haverjai előtt, amikkel engem megbánt. Ilyenkor mindig kellemetlenül érzem magam , sokszor a reakcióm az, hogy ott hagyom a társaságot. Barátom mégse veszi észre magát, továbbra is csinálja. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Kettesben ilyen sose fordul elő.

24/L

2018. febr. 12. 11:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 12. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Csinálta az exem velem. Nem is egyszer, amíg hagytam magam. Aztán egyszer csak úgy gondoltam bosszút állok. Az ő szavaival aláztam egy kicsit az én társaságomban. Meg az volt az érdekes, hogy amikor hozzászóltam egy adott általa nagyon érdekelt témában, ha tudta hogy én a nevemben mondtam valamit, mindegy hogy jó volt a hozzászólas úgymond, nem adott igazat meg még ki is oszott jó hogy nem. Egyszer kommenteltem neten egy témához... Nem mondtam meg meki, hogy én írtam, csak megmutattam neki, mit szól hozzá. S teljesen egyet értett velem, sőt nagyon tetszett neki a hozzászólás. Amikor nem tudta, akkor értékelt. De a "barátai" előtt lealázott, nehogy okosabb legyek vagy humorosabb vagy jobb nála. Eljátszotta a nagy vezetőt, igazságosztót.

Végülis szakítottam vele az ilyen dolgai miatt, meg mert nem értékelt egyáltalán mint nőt és a szeretetemet.

2018. febr. 12. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
24 évesen nem csodálom, hogy még L-t írtál, N-helyett. Egy nagyon naiv 16 éves agyú kislány hagy csak ilyet, szakíts, de sajnálom, mert nem tudlak sajnálni....
2018. febr. 12. 12:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
természetesen nem engedném, hogy megalázzon, de ott helyben visszavágnék. Persze elsőnek csak négyszemközt mondanám meg a véleményem, mert lehet nem vette észre, hogy megbántott, de később igen is elmondanám a véleményem mindenki előtt.
2018. febr. 12. 13:03
 15/20 anonim ***** válasza:
12%
Nem jarok 13 eves kisfiukkal, igy nem tudom milyen ez. Neked is csak ezt tudom javasolni.
2018. febr. 12. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem bántom és alázom meg, akit nem kedvelek.

Én biztos szakítanék.

2018. febr. 12. 13:50
 17/20 anonim ***** válasza:
97%

Az elso baratnom volt ilyen, szuleim, kozos baratok, csalad elott folyton “beegetett”. Eleinte csak beegetesnek vettem, aztan elbeszelgettem vele, hogy miert ugy akar vicces lenni, hogy en legyek a vicc targya es rajtam rohogjenek, ez nekem megalazo stb. Ugyan az volt a reakcio, hogy hehh de ez csak vicc ne legyek mar “ferfi letemre ilyen erzekeny”.

Tobbszor beszeltem vele errol, hogy ne assa ala a tekintelyem, de nem hatott majd egyszer kinyitottam a szam es en alaztam szet egy apro de fajo megjegyzessel amirol tudtam, hogy bantana. Ott akkor elkussolt nem szolt egy szot se, mikor kettesbe maradtunk hasba vagott (!!!) gyakorlatilag nekem rontott ,hogy en mit kepzelek blablabla. Mondtam neki, hogy ugye milyen vicces, csak trefa ahogy te szoktad. Hat nem tartott sokaig a kapcsolat gondolhatjatok. Sulyos onbizalomhiany ez ha jol sejtem, amikor a masik letaposasaval akar felul kerekedni es jo szinben feltunni. Foleg hogy en a parja voltam, most ez milyen mar? Tole varnad a legnagyobb tamogatast erre csak leepiti az onbizalmad. Dobd a pcsaba, hidd el nekem! Nem fog valtozni. Tapasztalat.

2018. febr. 12. 14:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha még vele vagy, akkor nem fáj neked eléggé.

Ez van, én az első után kidobtam volna a fenébe, éretlen kis hülye az ilyen.

2018. febr. 12. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Semmiképp se hagyd annyiban, mert egy idő után kettesben is hasonló lesz. Beszéld meg vele, hogy ez neked nem tetszik, és ha nem változtat, hagyd ott.
2018. febr. 12. 17:13
 20/20 anonim ***** válasza:
parom naponta ezt teszi velem, es ha latja h megbant, rosszul esik nekem, konnyeim hullanak mert jo par eve ezt jaztsza velem, es meg ezutan is neki all feljebb es megteszi h nem szol egy hetig sem
2018. ápr. 4. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!