Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Just a rocker kérdése:
Eldugott óvszer! Mi a fene?
Figyelt kérdés
Épp hajnali egy van, a párom éjszakázik melóban.. Ma sokáig aludtunk így volt időm meg kedvem is most ruhát hajtogatni. Annyi történt hogy a komód legalsó polcából beakartam pakolni az ágyneműtartóba a nem használt pulcsikat, erre bumm. A legesleg sarokban lévő pulcsi zsebében éreztem egy kis dobozt. Megnéztem, azt hittem cigi (mindketten cigizünk). De nem, óvszer! Ráadásul 2022-ben jár le a szavija, magyarul nemrég vehette!! A poén az hogy azt a pulcsit kb 2 éve nem vette fel.. mi a fene??? Holnap kérdőre vonom, vagy elveszem és hagyjak ott egy cetlit hogy nálam lehet érte jelentkezni? Szerintem az első lesz, mert tuti hetekig minden nap ezzel a tudattal kelnék...... Poén kedvéért nem használunk óvszert..2018. febr. 12. 01:44
11/14 anonim válasza:
Nem kell mindenhol rémeket látni, kérdező. Elmondom, hogy szerintem mi történt. A párod beszélgetett a haverokkal, és szóba került az anális szex. Meglódult a fantáziája, gondolta, megpróbál rábeszélni, hogy próbáljátok ki. Hazafelé megvette az óvszert, de aztán mégsem mert/akart előhozakodni a témával. Az óvszer viszont már megvolt, így eltette későbbre.
12/14 anonim válasza:
Azt az unokaöcsémnek szántam a 18. szülinapjára. Ilyen válaszra számíthatsz.
De kíváncsi vagyok, mit mond.
13/14 A kérdező kommentje:
Az anál ki van zárva, mert azt is nélküle csináljuk, rokonokkal meg nem tartjuk a kapcsolatot. :@
2018. febr. 13. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!