Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e okom féltékenynek lenni a fiúbarátaira?
Szeretném röviden jellemezni a barátnőmet, mielőtt a konkrét problémámra rátérnék.
Ő egy nyitott, mindenkivel kedves, barátságos, érdeklődő, okos, művelt, vonzó lány. Igen kiterjedt baráti, illetve ismerősi körrel rendelkezik, középsuliból, egyetemről, munkahelyekről, barát barátja stb. Szeret új embereket megismerni, meg is tartja áltálában az új ismeretségeket, hátha jól jöhet a későbbiekben.
Ami bennem kételyeket ébresztett, az a következő: több fiúbarátja van, mint barátnője, ezekkel a srácokkal napi szinten tartja a kapcsolatot, ezen belül is inkább “óraszinten”, gyakran találkoznak is, úgy, hogy én nem vagyok jelen. Jelzem, nincs bajom azzal ha valakinek van ellenkező nemű barátja, hisz nagyon hasznos tud az lenni. Nekem is van, de nem beszélünk, találkozunk ilyen gyakran.
Hogy miért barátkozik inkább férfiakkal, erre csak annyit válaszol, hogy velük jobban megérteti magát, fiúk között nőtt fel, számára ez természetes.
Hozzá kell tennem a nyitottsága a szexualitásra is vonatkozik.... Tudom, hogy már mindent kipróbált amit szeretett volna, ez elég széles skálán mozog, nem részletezem, el lehet képzelni, ezzel párhuzamosan az étvágya is hatalmas, ezt nem is bánom, enyém is hasonló. Állítása szerint soha nem csalt meg senkit, mert nem lenne rá képes, tiszteli a párját, ha valami nem stimmel, mindig megpróbálta időben megbeszélni, ez most az exeire vonatkozik, köztünk még semmi ilyesmire nem került sor.
A fiúbarátai közül van egy bizonyos aki szúrja a szememet, őt is egyetemről ismeri, a srác gazdag családból származik, ebből következően bármit megengedhet magának. Én sem panaszkodom, de ő a tipikus kőgazdag kategória. Előfordult, tudtam, hogy találkozni fognak, de az például csak később derült ki, hogy fel is hozta lakásra, véletlenül jöttem rá. Annyit tudtam, hogy pizzázni fognak és utána mindenki megy a dolgára. Csak hogy én találtam a gépen egy fotót, ami akkor készült amikor ők elvileg már nem voltak együtt, mert visszaolvastam a beszélgetésünket, abban a percben épp azt írta nekem, hogy most váltak el és megy haza.... A kèpen a srác ül a kanapénkon, nevet... Olyan áhitattal tud róla beszélni a barátnőm, hogy milyen türelmes, kedves, mi mindent lehet vele csinálni, utóbbi alatt inkább azt értem, olyan dolgokat amik engem nem érdekelnek, mint pl. motorozás, falmászás, síelés stb. Ha ezeket elmondta, utána hozzáteszi, nehogy félreértsem, a mi programjaink is nagyon jók, csak más jellegűek, velem inkább kirándulás, mozizás, étterem, játék, ilyesmik a jellemzőek.
A kérdésem továbbra is az: lehet okom a féltékenységre?
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Ahogy látom elég sok a negatív tapasztalat....
Igazából én kértem rá, ha találkozik valrmelyikükkel, szóljon, hogy legalább tudjak róla, nem is csinált ebből problémát. Nekem az említett eset nem akar a fejembe férni... persze, bízzak, mindenki próbálja ezt tanácsolni, de ilyen esetek mellet nehéz.
Mindenesetre köszönöm, hogy megosztottátok a véleményeteket és a történeteiteket!
Kedves harmaska! Nagyon kis aranyos vagy, de kit erdekel, hogy te lennel-e velem kapcsolatba? Valaszt adtam a kerdezonek ennyi. Orulok, hogy nalatok beleferne ilyesmi, biztos nagyon tisztelitek egymast, nalunk a ferjem velem tolti a szabadidejet, es mivel Ferfi ezert nincs igenye nokkel haverkodni.
2es valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!