Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátnőm 1.5 hónapja légyszíves olvasd el?

Figyelt kérdés
Szakított a barátnőm 5 év együtt éles után mert sűrűn fenn akadtam dolgokon és való igaz hogy őrjöngtem is de nem tudatosan csak jött ezért már járok orvoshoz is. Beszéltem vele azt mondta hogy soha többet aztán mikor meséltem hogy változom oldjuk meg a gondokat csak ühümözik meg a körmét kapirgálja és hajtogatja hogy elege volt és nem változik semmi
2018. febr. 8. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Dehogy hallgattad volna ,már megint

őt kezdet hibáztatni!.Ébredj már fel és hagyd békén!

Kezeltesd magad!

2018. febr. 8. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem volt egy exem, aki még azt is rám hárította, hogy ő egy fsz volt, pont mint te. Mondta, hogy nem álltam ki jobban stb. Beszéltünk egy közös ügy miatt pár évvel később, és kiderült, hogy azóta sem változott egy centit se. Úgyhogy bszódjon meg minden nárcisztikus gyökér, aki azt gondolja, hogy majd helyette meg fog vátozni az, aki körülötte van.
2018. febr. 8. 19:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Véletlenül sem hibáztatom hisz nincs miért hibáztatnom. Tudom jól hogy en voltam oltári nagy gyökér
2018. febr. 8. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:
yepp,én is a nárcisztikust tippelném de nem akartam néhány mondatból diagnosztizálni :D
2018. febr. 8. 19:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok nárcisztikus, sőt tudom hogy sok hibát követtem és eszem ágába se jutott hogy őt hibáztassam
2018. febr. 8. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:
A megbanas pont erre jo , hogy a kovetkezo asszonyodnal tudjad milyen a normalis viselkedesi forma..
2018. febr. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!