Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok viselni, ha a barátnőtök "kicsimnek" szólítana? Akiket így szólít hogy tűrik el?
Szerintem ezzel semmi baj sincs.
Milyen megszólítást tolerálnál helyette?
Nem tök mindegy neked, hogy más minek hívja a párját? :D
Én pl Cicámnak hívom a vőlegényem (különleges formájú "cicaszemei" vannak... egyébként egy szakállas hosszúhajú bőrkabátos rocker), ettől meg fel is robbannál, ha hallanád? :D
Ő is fogja a fejét az ilyeneken, mikor valaki a "papucs" beceneveken hisztizik... ő férfinek érzi magát, tudja hogy tisztelem és nem tartom papucsnak, más meg gondoljon amit akar.
Szerintem inkább az a ciki, mikor valakinek olyan erős komplexusai vannak, és annyira bizonytalan magában, hogy kiakad egy hü lye becézésen, mert már ennyitől nem érzi magát férfinak :)
Mi mindketten nagyon "messzire" el tudunk menni egymás becézésében. Ő hiányolja is, ha valamiért ritkábban mondom.
Te minek örülnél jobban, mondjuk a Főnöknek?
Szoktam így is nevezni, és ő is engem. Nincs vele semmi baja, amúgy 190 centi magas. Továbbá tisztában van a férfiasságával minden téren:) , nincsenek komplexusai, tudja, hogy ő a nagybetűs FÉRFI számomra, és nem problémázik ilyen hülyeségeken. Ő is egy csomó becenevet adott már nekem, ahogy én is neki.
Hisztis, komplexusos kisfiú vagy te, nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!