Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha most jöttetek rá, hogy 4 hónappal ezelőtt a párotok meg akart csalni, akkor most hogy gondolkodnátok? 1 éve vagyunk együtt.
kiírt társkereső/vagy hasonló oldalról egy csaj számát (lehet fel is hívta)most találtam meg a cetlit, a tanfolyamos füzetében. a párom azt mondta, hogy még előttem társkeresőzött az egy régi dolog.csakogy,a tanfolyamra 4 hónappal ezelőtt járt....amúgy érezteti, hogy szeret, jó a kapcsolatunk, és tuti nincs senkije, meg nem is akar. ez a mai állapot. szóval abból a dologból nem lett semmi.társkeresőkön most nincs regisztrálva. csak nem tudom, magamban hogy lépjek ezen most túl.
ti mit éreznétek, mit tennétek, mit gondolnátok, mit csinálnátok
Nem igazán értem, hogy honnan vontad le ezeket következtetéseket. Találtál egy számot a tanfolyamos füzetében. Ebből az következik, hogy ez egy lányé, akit ő valószínűleg felhívott, majdnem megcsalt, csak a lányon múlott, hogy még veled van. Mi vagy te Nosztradamusz?
Miért nem lehet igaz az, amit ő mondott. Lehet, hogy tartotta valakivel a kapcsolatot a társkereső időszakából és valamikor megtudta a számot az elmúlt 4 hónapban. A lány ráírt vagy ráhívott ő pedig oda írta fel a számot.
Ismered a barátodat, érzed milyen a kapcsolat. Labilis? Ha ennyire bizonytalan vagy, hívd fel a csajt és kérdezd meg mi a helyzet.
Nem értem, hogy az embereknek, ha nincs gondjuk, miért csinálnak maguknak?
a szám mellett a csaj neve volt
a füzet meg a számítógépe mellett mindig
teljesen egyértelmű, hogy a netről írta ki.
és abban az időszakban (4hónappal ezelőtt) volt az smskapcsolatok.hu oldalon is, amit láttam a gépében.
az egészben azt nem értem, ha minden rendben van köztünk, minek foglalkozik másokkal.
és így, ha minden rendben van köztünk, hogy legyek felhőtlen boldog vele. mostmár mindig ott lesz a "kisördög" a fülemben.kár érte.
de köszönöm a válaszokat.
kivárom mi lesz ebből a kapcs-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!