Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ha most jöttetek rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha most jöttetek rá, hogy 4 hónappal ezelőtt a párotok meg akart csalni, akkor most hogy gondolkodnátok? 1 éve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés

kiírt társkereső/vagy hasonló oldalról egy csaj számát (lehet fel is hívta)most találtam meg a cetlit, a tanfolyamos füzetében. a párom azt mondta, hogy még előttem társkeresőzött az egy régi dolog.csakogy,a tanfolyamra 4 hónappal ezelőtt járt....amúgy érezteti, hogy szeret, jó a kapcsolatunk, és tuti nincs senkije, meg nem is akar. ez a mai állapot. szóval abból a dologból nem lett semmi.társkeresőkön most nincs regisztrálva. csak nem tudom, magamban hogy lépjek ezen most túl.

ti mit éreznétek, mit tennétek, mit gondolnátok, mit csinálnátok

2010. jún. 7. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
* képes sunyizni, uccsó voltam
2010. jún. 7. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy honnan vontad le ezeket következtetéseket. Találtál egy számot a tanfolyamos füzetében. Ebből az következik, hogy ez egy lányé, akit ő valószínűleg felhívott, majdnem megcsalt, csak a lányon múlott, hogy még veled van. Mi vagy te Nosztradamusz?

Miért nem lehet igaz az, amit ő mondott. Lehet, hogy tartotta valakivel a kapcsolatot a társkereső időszakából és valamikor megtudta a számot az elmúlt 4 hónapban. A lány ráírt vagy ráhívott ő pedig oda írta fel a számot.

Ismered a barátodat, érzed milyen a kapcsolat. Labilis? Ha ennyire bizonytalan vagy, hívd fel a csajt és kérdezd meg mi a helyzet.

Nem értem, hogy az embereknek, ha nincs gondjuk, miért csinálnak maguknak?

2010. jún. 7. 15:42
 13/13 A kérdező kommentje:

a szám mellett a csaj neve volt

a füzet meg a számítógépe mellett mindig

teljesen egyértelmű, hogy a netről írta ki.

és abban az időszakban (4hónappal ezelőtt) volt az smskapcsolatok.hu oldalon is, amit láttam a gépében.

az egészben azt nem értem, ha minden rendben van köztünk, minek foglalkozik másokkal.

és így, ha minden rendben van köztünk, hogy legyek felhőtlen boldog vele. mostmár mindig ott lesz a "kisördög" a fülemben.kár érte.

de köszönöm a válaszokat.

kivárom mi lesz ebből a kapcs-ból.

2010. jún. 8. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!