Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok romantikus, hogyan lehetnék az?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 22:58
1/8 anonim válasza:
romantikus = cigany, aki a regi targyakkal foglalkozik
2/8 A kérdező kommentje:
hehe...XD franyák :D. Romarktikus, pedig egy éghajlat... :D
2010. jún. 6. 23:08
3/8 anonim válasza:
hallgass bikicsunajt. Nemviccen kívül
nézz klasszikus romntikus filmeket NAGYON romntikus: Love Story, Házibuli, vagy egy kis grease :D
Hallgass: Love me Tener, Take my breath away, To much love will kill you, Love song, Megb@szlak(Dopeman)
4/8 anonim válasza:
A romantika nem jön be ugysem a nőknek,nézd meg általában minden jó nő a bunkó pasikra bukik!
5/8 anonim válasza:
ja erre én is rájöttem. Légy segg ha összejöttök akkor megmutathatod a szíved
7/8 anonim válasza:
Tévedés, kapcsolatban is néha bunkónak kell lenni a nővel, mert különben rádun. :) Alapszabály, hogy néha szivatni kell. :D
8/8 anonim válasza:
akkor leszel romantikus ha nem mindig a macsot akarod jatszani hanem neha megmutatod h igazabol milyen vagy, elmondod a csajnak h mit erzel iranta, h milyen sokat jelent neked meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!