Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom nem engedi, hogy srác barátaim legyenek?
Szóval én mindig is jobban kijöttem barátkozás téren a fiúkkal,mint a lányokkal.Jobban eltudok velük beszélgetni,hülyülni.
A barátommal több ,mint 2éve járunk,és mostanság teljesen bekattant.Idáig nem mutatta hogy zavarja,aztán elkezdett féltékenykedni,mostmeg már szabályosan meg van tiltva ,hogy találkozzak a haverjaimmal.
De nem értem :S Soha nem csalnám meg,elvileg bizik bennem,szeretem...miért nem engedi mégsem...???
De már tényleg ott tartok,hogy megfordult a fejemben ,hogy a háta mögött találkozom majd...de ezt se akarom,mert utálnék hazudni neki.
De miért ilyen? Ti mit tennétek :S
nincsenek srác barátok, csak potenciális ellenfelek.
Lehet, hogy most már szeret annyira, hogy zavarja hogy mások is legyeskednek.És/vagy látott legyeskedést a barátaid felöl.
Hívd el őt is a haverokhoz, szentelj neki több figylemet (ha ez lehetséges).
Fontos hogy lássa hogy őt SZERETED míg a többiekkel csak jóban vagy.
Amúgy az eltelt idő igenis szerepet játszik benne, mert egyre jobban kötődik hozzád. És sajnos van akinél ez a mozgástér szűkülését, a másik leláncolását jelenti. Plusz sokat segít, ha nem egyesével találkozol a haverokkal hanem egyszerre többel is, és akkor nyugodtan lehet felhozni érvként hogy "Még ha megcsalnálak is... 5-tel egyszerre?" :D:D
Vond be a baráti körödbe. Ha nem akarja, akkor is! És vállald fel minden porcikáddal! Bújj hozzá előttük, fogd a kezét, adj neki puszit, éreztesd vele és velük, hogy te kihez tartozol. Valószínű enyhülni fog a féltékenysége. Igenis lehetsz felelős az érzéseiért, ha eddig nem vállaltad fel őt a haverok előtt ilyen módon is.
Sajnos 2 évig az ember sok mindent magába tud fojtani, amiről talán még ő se tudja, hogy bántja, de aztán 2 év után kezdenek kirobbanni az emberből ezek a sérelmek.
Valószínű mindig is zavarta, csak nem akart téged korlátozni. Most viszont már nem tud mit csinálni.
Én azt gondolom, sokat segítene, ha mások előtt felvállalnád, mennyire szereted, különösen a potenciális vetélytársai előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!