Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon valaki "csupa jó szándékból" irogat nekem, hogy ne bukjak le a parom elött! Na de nincs is szeretőm! Kitudom deríteni ki szórakozik? 😠
Máris nyerésre áll, mert még mindig ezen pörögsz.
Tilthatod, a gyereked is... jelentheted a face-n, nem szaroznak annyit, mint a "jogállam"
Fog csinálni másik kamuprofilt, azzal meg ne foglalkozz semmit.
Nincs arra mód, hogy megtudd az IP-t, és azzal is mit kezdenél?
Én értelek kérdező!
Könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele. De ez nem ilyen egyszerű, pontosan azért amit te is írsz. Hogy lehet hogy jól ismered, naponta rád köszön, mosolyog, közben ezt műveli.
Nekem pár éve volt hasonló esetem, telefonnal. Hívott, zaklatott, fenyegetés nem volt, csak zaklatás.Rejtett számról. Hosszú ideig, végül már naponta, kétnaponta. Végül feljelentettem. Megtehettem volna, hogy többet nem veszem fel a telefont. De tudni akartam, pontosan ez okból, mint te. És aztán igen, kiderült olyan volt, akivel naponta egymásra köszöntünk, bár azon kívül más kapcsolat nem volt közöttünk.
Elektronikus rendszerek feltörésének, működése megzavarásának szándéka miatt bejelentést tettem a rendőrségen a kérdésedre hivatkozásul.
Segítő szándékomat értékeld kérlek amennyiben kopogtatnának nálad.
Igen, segített. Abban az évben jött az be januártól, hogy a zaklatás bűncselekmény, tehát büntetendő. Rövid időn belül hívtak, hogy megvan.
14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!