Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En mar belefaradtam, ti mit tennetek a helyenben?
Költözz el egy időre máshova!
Hidd el, hamar észbe fog kapni ha még szeret!
Van neki valaki más. Akkor szoktak így viselkedni, hogy mindenben a hibát keresi, és bújja a telefont.
Viszont tudomásul kell venned, hogy ez a házasság véget ért. Megmondta, hogy menj el, boldogabb nélküled. Ennyi volt. Meg kell oldanod, hogy legyen hova menni, és el tudd tartani magatok a kicsivel. Ne várd meg, amíg kidob az utcára!
Ez valóban egy bántalmazó kapcsolat, és az is biztos, hogy a férjednek más nője van már. Azért van a telefonjába bújva, és azért megy a többi negatívum is.
Ne várd, hogy ez megváltozzon, már nem fog. Ebből ki kell lépni és kész.
A gyereknek nem apa kell mindenáron, hanem nyugodt családi légkör, egymást is szerető szülőkkel. Amit ti produkáltok, az ennek a totális ellentéte. Sokkal, de sokkal többet árt ez a gyerek fejlődésének, mint egy csonka család. Az ilyenekből lesznek lelki sérült és abnormális gondolkodású felnőttek. Nem szabad ezt erőltetni, menni kell onnan, ez mindkettőtök érdeke.
Olyan nincs, hogy nincs hova menned. Felnőtt nő vagy, ne legyél már ilyen tesze tosza magatehetetlen. Felelős vagy a gyermekedért, ő meg nem nőhet fel ilyen apa mellett, aki folyamatosan verbálisan bántalmazza az anyját! Kérj segítséget, vagy pedig mivel házasok vagytok, a pénzetek is közös, nyugodtan vihetsz el belőle, bérelj ki egy kis garzont magatoknak, menj vissza dolgozni stb. Lehetőségek tárháza. Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást!
"tudja ugysem tudok hova menni", te is tudod... hát ne számíts semmi jóra tőle. Ha a férjed, akkor azért jobb a helyzet, lehet valamennyi közös vagyon, gyerektartás, szóval arra számíts, ne rá.
Sajnállak, az meg egy idióta, aki a gyerekét se szereti, de hát ha most ilyen, később csak rosszabb lesz.
Koszi mindenkitol a segiteni probalo valaszokat, igazatok van hogy egy gyerek nem lehet igy kapcsolatban.
Tudom nem helyes hogy ezek ellenere sem akarom elhagyni, pedig alig irtam csak rola negativat. Mivel mindig a telefont bujja es megemlitem mas nonek ir, rettenetes nagy botranyt csinalmert azt mondja senkije Nincs ! Ha barkivel is beszel szoban vagy telefonban, olyan kedves , nevet es szepen beszel veluk. Ha pedig velem szoba all, csakis a merges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!