Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tehetnétek, ti elolvasnátok titokban a párotok messenger vagy viber üzeneteit?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 23:19
11/16 anonim válasza:
Nem mivel magunktol megmutatjuk egymasnak mar csak az egyszeruseg kedveert mielott hosszu litaniaba kezdunk hogy ezzel vagy amazzal eppen mit beszeltunk....odaadom olvassa el ugy erthetobb aztan megbeszeljuk...:-)
12/16 anonim válasza:
persze!sose lehet tudni...
ez nem bun ha elvileg nincs titkolnivalo
nalunk siman hasznaljuk a masik telefonjat
volt h a parom teloja elromlott es az enyemet vitte el dolgozni
hogy a fonoke elerje...
ha megteheted miert ne nezz bele
csak nehogy meglassa
nem bün legalabb megnyugszol utana
13/16 anonim válasza:
Aki lepontozta a nemeket, milyen okból tette amúgy?
14/16 anonim válasza:
Bármikor megtehetném, de kérdés: mire lenne az nekem jó?!
Nem vagyok gerinctelen féreg, meg úgyis őszinte velem.
15/16 anonim válasza:
Mitől gerinctelenség megnézni a másik üzeneteit? Titok talán? Nekünk nincsenek titkaink.
16/16 anonim válasza:
ugyis oszinte velem!??!
sok kapcsolat ezert er veget,mert vegre a tulzott bizalom felett uralkodik a kivancsisag!
azok akik nem nezik meg mert biznak a masikban
biztos vagyok h ezeknek az embereknek az
50 szazaleka nagyot nezne!!!ha egyszer megis belekukkolna
abba a telefonba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!