Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm elég rossz az ágyban?
Nálunk nem a szex mennyiségével van a gond, hanem a minőségével. A barátnőm mindig benne van a szexben, bár kezdeményezni nem igazán szokott. Azt mondja élvezi, de én semmi lelkesedést nem látok rajta. Ha felvetek valami újat, akkor beleegyezik (semmi extrém dolog), de magától sose jut eszembe semmi újítás. Ha rajta múlna, csak csókolózás lenne és misszionárius póz. Az orál se jut eszébe magától, tőlem se kéri hogy csináljam neki, pedig ha csinálom, mindig elmegy közben. Második menetre sose kapható, mert akkor ő már fáradt. Olyan mintha az egészet csak azért csinálná, hogy a kedvemre tegyen, és ez elég lehangoló.
Mit csináljak hogy egy kicsit kezdeményezőbb legyen, és jobban kívánja a szexet?
Hmm,mintha rólam beszélt volna a kérdező az egyik kapcsolatomba!
Sokszor megkaptam,hogy unott fejem van,mint aki nem is élvezi.Orálisan soha nem hagytam,hogy Ő kényeztessen.Viszont arra,hogy én Őt úgy kellett rávezetnie mint valami szűz kislányt. Aztán idővel végűlis ment már,s mondta h nem is érri mitől féltem.bár magamtól soha nem kezdemenyéztem.
Elöző vagyok,valamiért elküldte.
Nagyon zárkozott vagyok,ès sajnos sok idő kell mig megnyilok a másiknak.Illetve szerintem azért kell ehhez a párom is,és sok-sok alkalom,hogy minnél közelebb kerüljünk egymáshoz.
Belegondolva minden párom mást hozott ki belőlem.
Ha van kedved irj,hátha jutunk valamire! :)
Persze vannak kivételek, de szerintem a legtöbbször vagy a minőség van meg, vagy a mennyiség. Én is tudom magamról, hogyha sokat szexelünk, egy idő után már nem olyan érdekes, nem olyan izgató. Mint ahogy imádom a rántott sajtot is, de bizony ha 7 napig mindennap azt hoznának nekem ebédre, a 4. nap körül már nem lennék tőle izgatott, hogy hú de szuper, rántott sajt. Megenném, mert azért finom és szeretem, de semmi különös. Még arra se venném a fáradságot, hogy egy tartárt összedobjak mellé, pedig nem nagy kunszt, és milyen jó együtt a kettő.
Bezzeg ha egy hétig nem tudnék rántott sajtot enni, akkor bizony nekiállnék magam a panírozásnak, megsütném és nagy örömmel enném meg, alig várnám.
Bocs a kajás példáért, ez jutott eszembe :)
Amúgy a nőknek az izgalomhoz sokkal fontosabb a biztonság, a lelki kötődés, az, hogy kicsit szeretgesd, beszélgess vele, mutasd ki az érzéseidet. Ezen a fronton is bele kéne gondolni, hogy minden rendben van-e.
Mar 4x felett nemi tapasztalattal a hatam mogott azt tudim irni hogy a szenvedely elengedhetetlen kelleke nalam a kapcsolatnak DE csak azzal tudok szenvedelyes lenni akihez nagyon erosen kotodom, nagyon szeretek es teljes az osszhang lelkileg. Az exemmel pont olyanvolt amit leirtal a bnoddel, de magamtol nem kivantam csak ugy megvolt. A mostanihoz odabujok, hozzaerek es mar tele vagyok vaggyal es soha nincs hogy nincs kedvem hozza es elegge eros jele van annak hogy elvezem is.
Szoval koztetek lehet pont a melyebb erzelmek hianyoznak....
Érzelmek nélkül nincs jó szex, csak valami testedzés amit annak próbáltok hívni. Ha a párom nem kezdeményezné a szexet, akkor egy ideig kivárnék, hagynék neki egy kis időt arra, hogy észrevegye magát. Ha ez nem jönne be, akkor sajnos tovább lépnék,mert nem rajtam járnak a gondolatai.
Lehet valaki szex terén teljesen sub beállítottságú, nőben nem is olyan ritka, de nem lehet teljesen egyoldalú a kezdeményezés mert attól monotonná, erőltetetté válik.
A mostani páromba azért szerettem bele,mert szó szerint az agyamat b...szta meg, egészen extrém helyeken jön rá a szexelhetnék, strand, lift és még sorolhatnám....nem sablonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!