Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nélkül mész nyaralni, hogy kell "beadagolni", hogy ne bántódjon meg?
Ha nelküle megyek, nyilvan van ra okom. Ha vele szeretnek menni es eppen nem er ra, akkor atszervezem inkabb.
Ha pedig pl. motoros tura a baratokkal, legenybucsu stb., akkor egyszerüen elmondom neki, mikor hova megyek. Nyilvan tudtara adnam, hogy sajnalom a körülmenyeket, de nem fogom tagadni elötte, ha örömmel varom az utazast.
Naponta egy par üzenet, esetleg küldött kep es egy telefonhivas azert barhonnan a vilagbol megtehetö es en is elvarnam ellenkezö esetben. Legalabb, hogy tudja, hogy jol vagyok es gondolok ra is, amellett, hogy jol erzem magam.
Nem gondolkodom el az arany közeputon, hanem elmeselem neki, hogyan erzem/ereztem magam. Termeszetesen inkabb meselek a kulturalis erdekessegekröl es gyönyörü tajakrol, mint arrol, hogy milyen lanyok flörtöltek velünk... de ez gondolom evidens.
Baratnöm nyilvan nem felhötlenül boldog, ha elmegyek nelküle, de tud nekem örülni. Ezert nem is kell, hogy büntudatot erezzek, ha kepes vagyok barataim tarsasagaban is jol erezni magam.
Ebben azert szerepet jatszik az is, hogy ketten is rendszeresen üdülünk es szabadidönket is tartalmasan eljük. Erthetöen mas lenne a helyzet, ha vele nem mennek sehova, de nelküle igen.
Figyu,en elszorakoztatom. De meg kell biznod benne.:D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!