Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsoda apa lesz az ilyen férfiből, aki így viselkedik?

Figyelt kérdés

Nagyon féltem a legjobb barátnőmet, aki most 6 hónapos terhes.

Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, most vagyunk mindketten 21 évesek.

Két éve érettségiztünk, és ő még gimi alatt jött össze a pasijával, aki 10 évvel idősebb nagyjából, ilyen nagymenő ifjúsági politikus.

Nekem a férfi nem volt soha szimpatikus, mert szerintem a barátnőmet azért választotta, mert feltűnően szép lány, ha arcra nem is, de alakra nagyon, és szépen öltözködik, nagyon jól áll neki a smink, divatos arckaraktere van, szóval ilyen bombanő típus. Amellett a világ legnaívabb embere.

Ez a férfi szerintem alapból öreg is hozzá, nem értettem minek járkál a gimis bulikra, de láttam, hogy a barinőmet teljesen elvarázsolta.

ELkezdtek járni, és az én törekvő, ambiciózus barátnőmből, aki színésznő akart lenni, lett egy csinos háttérdíszlet a politikusficsúr mellett, és hirtelen azt kezdte el vallani, hogy ő háttér akar lenni, és szülni, mert a férfit kell támogatni az ő céljaiban.

Aztán hirtelen jött a hír, hogy külföldön összeházasodtak, nagyon rosszul esett, hogy senkinek nem mondta a baráatink közül, csak a képekből értesültünk mind!

Én egyetemen tanulok máshol, így nem tudunk olyan gyakran találkozni, de nem bírom látni ami történik, nem mondta el sokáig, hogy terhes, csak amikor már látszódott.

Ő velünk bandázik terhesen, miközben a pasija járja a világot az alkesz haverjaival, utazgatnak, minden, a pasi oldalán egy darab kép nincs arról, hogy esetleg apa lesz, várják a bébit, semmi.

Úgy látom, a barátnőm agyát teljesen átmosta, mert ez ilyen úgynevezett konzervatív politikus, akinek szüksége van a házas megállapodott imázsra, de hát ez nem az, amit csinál!

Nem vesz részt a várásban úgy, ahogy kellene.

Nagyon sajnálom és féltem a barátnőmet, ő azt vizionálja, hogy mindig aranyélete lesz emellett a tahó mellett, szerintem pedig nem szereti igazán, csak érdekből tartja, és ha csúnyább lesz, akkor már nem fog neki kelleni.

Bármennyire is objektív vagyok, nekem egy normális, örömteli, szerető kapcsolat nem erről szól.

Mi még mindig a baráti körből egyetemre járunk, tanuljuk az életet, neki is lehetne még diplomája, de semmi nem érdekli, csak hogy a pasasnak megfeleljen, és nagyon keserű lesz neki az ébredése, attól tartok.

Mit tennétek a baráti körünk helyében? Mindenki utálja a pasasát, mert egy arrogáns tahóó.

2018. jan. 29. 02:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Valakinek rosszul esik, hogy nem Őt vették feleségül és nem Őt ejtették teherbe. :)"

Bravó, hogy vagy képes ezzel az egybites logikával egyáltalán létezni? XDXD

Hát másra nem vágyom, mint egy olyan öreg tokafejű zsírtestű hájdisznóra, mint a fent említett XDXD aki ráadásul modortalan nagypofájú jellemtelen és agresszív.

Hagyjuk már.

Ne vetítsd ide a saját frusztrációidat, mi nem tehetünk róla, hogy öreg vagy és csúnya.

"nem a Ti dolgotok (...) Titeket pedig az zavar, hogy már más érdekli, mások a céljai és mások az élettel szemben az elvárásai mint Nektek."

Olvasd el a szöveget mégegyszer, mert nem sikerült értelmezni. A mi dolgunk. Éppen a mi dolgunk, ettől vagyunk a barátai.

Én felelősségteljes ember vagyok, a többi barátaink szintén, jelenleg barinőnk örül, de közben ott áll végzettség és szakma nélkül, ráutalva erre a görényre, aki még verekszik is. Idősebb unokatesóm járt így, most ott áll harmincplusz évesen három gyerekkel, szakma nélkül, mert aki kora huszonéveiben csinálgatta neki a gyerekeket, ma már nem találta jó nőnek és lelépett egy újabb húszévessel.

Tudom miről beszélek, és ő is így járhat sajnos, és ettől akartuk volna megóvni.

Te pedig ha nem érted miről van szó, hagyd abba a frusztrált ostoba tanácsaid osztogatását, mert nem segít senkinek.

2018. jan. 30. 03:45
 12/19 A kérdező kommentje:

"Egyetemi oktatóként igen kínos olvasni a soraidat. Az objektivitás leghaloványabb jele sem látszik, cink."

XD Egyetemioktatókám, ha bármi közöd lenne egy egyetemhez -nem a mostani kamuszakokhoz, hanem az olyan igaziakhoz, tudod, mint az orvosi, a jog, a közgáz, a természettudományok - akkor legelőször is nem ezzel futtatnád magad.

Miért tartozik ez a kérdéshez, hogy őfensége egyetemioktatócska megnyilvánul, és kínoskodik.

Hát akkor miért nem lapoztál tovább, ha ekkora kín volt olvasni?

Mi vagy te, valami stilisztikamániás bölcsészke? XD

Nem kérdezte senki, hogy "jogunk van feltenni ezt a kérdést, vagy ne is gondoljunk rá, mert nincs közünk hozzá" - ha neked tényleg közöd lenne bármilyen felsőoktatási intézményhez, vagy lennének barátaid, értenéd, mi a probléma.

Még valamit, docenském: legközelebb, ha valakinek segítenél ezzel a stílussal, tedd már meg a kérdezők kedvéért, hogy a kérdésükre válaszolsz és nem őket minősítgeted, hogy mégis mit képzelnek. Na csá, te kis "cink". XD XD

2018. jan. 30. 03:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszönöm, majd megpróbálunk odafigyelni rá, és segítünk, hogy jól jöjjön ki a helyzetből.
2018. jan. 30. 03:53
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
#11: Nekem ez alapján a válaszod alapján leginkább az jön le, hogy nem a férje az akitől a baràtnődet meg kell óvni.
2018. jan. 30. 08:11
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Barinod a kényelmet valasztotta

. Sok ilyen liba van , és sok ilyenek miatt dobja el a hozzá illő embereket . A nők már csak ilyenek a mai világban az ellentéteket teszik mind annak amiről rossz véleménnyel voltak. Akit befolyásolni lehet a könnyebb elethelyzettel az vessen magara, 10 év vagy 5 év múlva meg majd egy fiatalabb passasal csalja ..

2018. jan. 30. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

#12, te futtatod magad az egyetemista léteddel, nekem meg kicsit tele a tököm ezekből a parasztgyerekekből lett hallgatókkal, akik jönnek a "papírért", de alapvetően fikarcnyira se tér el a gondolkodásuk az ükanyjuktól. Szar látni titeket itt is, ott is. Aki kiselőadásnak mondja a prezentációt, meg bemagol bármit, de nem érti és nem is érdekli... na mindegy.

És sok, túl sok jezlőt használsz, tény meg sehol.

Ami a sztori:

Egy lány férjhez ment, várandós lett, te meg ki akarod rángatni ebből a helyzetből.

6 hónaposan már nincs abortusz, esetleg taposd ki a hasából.... de akkor se biztos, hogy elválik.

Az, hogy szép a pofija, nem teszi alkalmassá a színész mesterségre, ahhoz intelligencia, műveltség is kell (barátod a google).

Hogy neked ez az egész nem tetszik, az OK, de hogy bele is akarsz avatkozni, az bunkó és agresszív dolog - de hát a magyar parasztság sohasem a kifinomult viselkedéséről volt híres. Viszont arról sem, hogy elrendezze a világ sorsát, ha kell, ha nem.

De rendezd - csak kezd a magadéval, úgy látom, hogy ramaty a szexuális életed, szóval így öregen is csak azt látom, hogy már heti 3-4 meghitt éjszaka lényegesen segít csökkenteni a frusztráltságot - próbáld meg, bár nem biztos, hogy ilyen adottságokkal ez egyszerű feladat lesz neked.

2018. jan. 30. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Megvan a véleményem az egészről, de azt javarészt elmondták előttem. Így én pusztán a kérdés megválaszolására hagyatkozom. Jelesül arra, hogy milyen apa lesz az ilyenből.

Nem tudhatjuk, kérdező! A férfi akkor lesz apa, amikor megszületik a gyereke. Amíg nincs meg, igyekszik kihasználni a szabadságát. Aztán amikor megszületik a baba, akkor vagy leesik neki, hogy mi is az evolúció által ráruházott feladat, vagy nem. Felnőtt férfiaknak általában leesik, és olyankor már jószerivel jobban örülnek a babának, mint az anya. Kár tehát előre elásni bárkit is.

2018. jan. 30. 15:58
 18/19 omba ***** válasza:
66%

Ilyen barátok mellett, igazán nincs szükség ellenségre.

Ahogy látom a pasival egy szót se beszéltetek, a korát is csak kb. tudod, és az összes rossz dolog amit írsz róla, csak a te (ti) feltételezésetek.

(hogy csak háttérnek kell, nem szereti, lecseréli...stb)

A barátnőd egyetlen döntését sem fogadod el, sem a házasságot, sem a gyerekvállalást - amihez ő is kellett.

"nekem egy normális, örömteli, szerető kapcsolat nem erről szól." - Nekem se, szerintem te nem is igen szereted a barátnődet.

2018. jan. 31. 09:42
 19/19 A kérdező kommentje:

Minden rosszindulatú válaszolónak, aki engem minősítgetett: a történet vége válás lett. A barátnőnk pedig egyedülálló anya, aki a kicsit egyedül neveli. Mi pedig segítünk neki, ha időnk engedi. Politikus úr mellett azóta még fiatalabb nő van.

Megdöbbentett az a sok rosszindulat, amit a kérdésem feltevése óta is itt irkáltatok. Hogy mi vagyunk, akik nem szeretjük a barátnőnket, hogy nem ismerjük (?) a pasasát, és ki tudja, mi mindent hordtatok itt össze. Úgyhogy az idő sajnos minket igazolt, ti meg, rosszindulatú válaszolók, süllyedjetek mélyre, és szégyelljétek a pofátokat, amiért egy őszinte ember kérdését nem elhittétek, hanem megpróbáltatok belekötni mindenbe. Nem lett igazatok.

2020. júl. 18. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!