Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után fel köszöntsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után fel köszöntsem a barátnőm születésnapja alkalmából?

Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Nekem jól esett volna, ha kapok tegnap egy sort tőle is.

Nem jel, hogy hiányzom, meg kezdjük újra... de emberileg, ha már "szerelem volt"

Ez van, nem vagyunk egyformák.

2018. jan. 27. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek?
2018. jan. 27. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam, hogy nálunk a probléma a különköltözés lett.

Vidéki nagyvárosba költözött a fővárosból munka miatt, neki már alap, hogy a családját, igazi barátait 2-3 havonta látja, mert felköltözött, nekem meg mindenem itt van, család barátok munka. Ebben nem tudtunk megegyezni, és szakítottunk. Nem volt sem vita sem vádaskodás sem semmi.

2018. jan. 27. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy váltatok el. Én kérdeztem a barátomtól a szülinapja előtt valamit. Az volt rá a válasza, hogy " Mert kim vagy te nekem? Az exem, max a szeretőm. Talán beszámolási kötelezettséggel nem tartozom. :D", szóval a szülinapján inkább nem írtam neki semmit. Utólag bevallotta, mennyire szarul esett neki. Hát, nekem is ez a panaszt beszólása. Tudod ki fogja ezek után köszöntgetni... -.-
2018. jan. 27. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tenném.
2018. jan. 27. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért tennéd?
2018. jan. 27. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy váltatok el. Ha békésen, mert elmúlt a szerelem, vagy nagyon régen volt, akkor miért ne? Ha valami csúnya sztori volt mögötte, megcsalás, vagy csak szerelmes még az egyik fél, akkor inkább hanyagold.
2018. jan. 27. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért kéne?

Szakítottatok, ne játszogass vele.

2018. jan. 27. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!