Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után fel köszöntsem a barátnőm születésnapja alkalmából?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 10:55
1/8 anonim válasza:
Nekem jól esett volna, ha kapok tegnap egy sort tőle is.
Nem jel, hogy hiányzom, meg kezdjük újra... de emberileg, ha már "szerelem volt"
Ez van, nem vagyunk egyformák.
3/8 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy nálunk a probléma a különköltözés lett.
Vidéki nagyvárosba költözött a fővárosból munka miatt, neki már alap, hogy a családját, igazi barátait 2-3 havonta látja, mert felköltözött, nekem meg mindenem itt van, család barátok munka. Ebben nem tudtunk megegyezni, és szakítottunk. Nem volt sem vita sem vádaskodás sem semmi.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy váltatok el. Én kérdeztem a barátomtól a szülinapja előtt valamit. Az volt rá a válasza, hogy " Mert kim vagy te nekem? Az exem, max a szeretőm. Talán beszámolási kötelezettséggel nem tartozom. :D", szóval a szülinapján inkább nem írtam neki semmit. Utólag bevallotta, mennyire szarul esett neki. Hát, nekem is ez a panaszt beszólása. Tudod ki fogja ezek után köszöntgetni... -.-
7/8 anonim válasza:
Attól függ hogy váltatok el. Ha békésen, mert elmúlt a szerelem, vagy nagyon régen volt, akkor miért ne? Ha valami csúnya sztori volt mögötte, megcsalás, vagy csak szerelmes még az egyik fél, akkor inkább hanyagold.
8/8 anonim válasza:
Miért kéne?
Szakítottatok, ne játszogass vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!