Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg így viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg így viselkednek a barátnőjük/feleségük/kiszemelt nő előtt?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jan. 22. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az a szülész, aki azt mondja, mindjárt szülünk, az nem az épp szülni készülő nőt akarja elcsábítani, csak egy beképzelt bunkó. Amilyen nőben is akad legalább annyi.
2018. jan. 22. 10:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Egy dolog, hogy hagyom, hogy segítsen, hogy hasznosnak érezze magát mellettem, és megköszönöm neki, ha tesz értem valamit, de nem fogom tátott szájjal rebegtetni a szempillámat, csak mert tudja, hogy a medúza 95%-a víz, amit én is pontosan tudok.

Hagyom, hogy megszerelje a csapot/újrarakja a gépemet/segítsen a matekházimban, elfogadom és megköszönöm a kedvenc virágomat vagy ha emlékszik arra, melyik a kedvenc filmem. Szurkolok neki az vizsgaötösért, a focimeccsén, és az előléptetésért.

De magyarszakosként nem fogok úgy tenni, mintha tőle hallottam volna Chomskyról életemben először, és felsőfokú angollal úgy beszélni, hogy "Máj néjm íz Szárá, Áj em from Hángöri." Nem teszek úgy, mintha belehalnék egy befőttesüveg kinyitásába, és nem ámulok el a középiskolás matek/fizika/kémia tudásától, főleg ha én is emlékszem rá.

2018. jan. 22. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

12#

Kérte tőled? Nem.

Minden férfi másra büszke. Mástól érzi magát férfiasnak. Nem egyformák.

Azt te döntöd el, hogy ki a párod. Akivel nem tudsz egy normális beszélgetést lefolytatni, azzal nem kell együtt lenni. Se. Nem hogy pillát rezegtetni. :)

Ha azt akarom, hogy a szomszéd srác segítsen bútort cipelni, akkor nem azt emelem ki, hogy milyen okosnak látszik az új szemüvegében. ;)

Egy kis női ravaszság pedig nem azt jelenti, hogy szándékosan úgy viselkedsz minden férfi mellett, mint valami fogyatékos. :D

Egy fogyatékos idiótának segíteni nem nagy dolog. De ha egy erős, okos nő szorul a segítségére, az már valami.

2018. jan. 22. 11:36
 14/17 A kérdező kommentje:

A női ravaszság meg a tapasztalataim két külön dolog.

Kértem már meg kosaras fiút, hogy kosarazzon velem, csakhogy megmutathassa, mennyire ügyes.

De azt tapasztaltam, hogy az exeim büszkélkedtek a nyelvvizsgapapírommal (csak hogy a példánál maradjak) elméletben és mások előtt is, viszont kettesben tényleg úgy kellett beszélnem angolul, mint valami fogyatékos (pluszpont a nyelvtani hibákért és a rossz kiejtésért), hogy elmondhassák, hogy "Ha! Neked van nyelvvizsgád és még ezt se tudod?!".

Tóth Krisztina cikke egyébként nem a női ravaszságról szól, hanem félművelt férfiakról, akik a kompetenciájukat azzal akarják bizonyítani, hogy a nőt kellemetlen helyzetbe hozzák, illetve kioktatják őket a saját szakterületükön.

2018. jan. 22. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Visszakerdezek: Szerinted komolyan elolvasok egy ilyen hosszu habzo szaju ferfigyulolo szoveget valami b**szatlan csalodott banyaremtol?

Ilyen novel ne fussak ossze istenem kerlek... Aki ilyen hosszan kepes irni es publikalni a frusztracioit a ferfi nemre nezve arra en nem pazarolok tobb idot, bocs de nem olvastam el.

Masik dolog: Sosem jatszottam felsobbrendut egy novel szemben foleg mikor ismerkedesrol volt szo! Nem jatszottam a professzort se semmit es a not sem neztem hulyenek. Fogalmam sincs te kivel ismerkedsz de ki mit vet ugy arat. Mondjuk en nem is voltam soha nagypofaju feltunesi viszketeg okostojas, de nyilvan te ilyeneket szemelsz ki (vagy a cikk iroja) akkor min csodalkozol? Megha “kedves aranyosnak” tunnek is, persze normalis ember ezen egybol atlat. Felhuznak ezek a cikkek. Persze en is hulye vagyok en inkabb introvertalt vagyok es nem is falnak a nok emiatt hiaba nezek ki ugy ahogy, de nem is tudnek vagy akarok mas lenni foleg nem olyan ahogyan te osszefoglaltad a cikket. De felhuz picit, hogy az ilyenek randiznak meg hajtanak rajuk a nok. En nyilvan azert is vagyok egyedul mert nem tudok ilyen lenni, de tudod mit nem zavar. Inkabb minthogy ilyeneket gondoljon rolam valaki.

2018. jan. 22. 12:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Ő egy okos és csinos kortárs költőnő/műfordító. Épp mostanában mutatták be a darabját. Gondolom akkoriban vált el és randizgatott. Azóta hozzáment egy jogászhoz és örökbe fogadtak egy kislányt.
2018. jan. 22. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Szoval a te cikked? Ertem promozd csak :)
2018. jan. 22. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!