Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok több mint egy éve a párom haverjába.
Véletlenül jöttem össze a mostani párommal, de ő nagyon rendes ember. Szeretem is őt, mert mindenben jó. Okos is, gondoskodó,nagyon sok szeretetrt ad, de ott van a haverja, akit úgy érzem nem tudok elengedni. Ő egy nagyon bunkó, flegma és tiszteletlen ember. Kihasználja a lányokat és engem is sokszor megbantott, de ennek ellenére úgy érzem szeretem. Néha elmulik ez az érzés, de aztán visszajön és nehéz leküzdenem. Nem akarom a barátomat elveszítrni, mert hiába szakítanánk, a haverja úgysem akarna már így engem, érthető okokból, és nekem a mostani párom sokat jelent. Viszont sokszor felőröl ez engem.
19/L 21/F és 20/F
Lehet igazatok van.... Inkább megprobálom rendbe tenni a mostani kapcsimat.
Köszönöm a válaszokat!
Jaja ahogy más is írta de egyszerűbben! A haver srác jobban nézz ki és arra tocsogsz. A jelenlegi párodat még nem szereted, csak azért vagy vele hogy legyen valaki.
Hol vannak az olyan kommentek hogy a nők nem felszínesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!