Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal kapcsolatban bizonytalan vagyok, a megérzések igazak?

Figyelt kérdés
Van egy barátom és hát nem érzem magam jól vele. Nagyon sokat csalódok benne. De nagyon szeretem, és szerintem ő is engem, vagyis ebbe biztos vagyok. De valamiért nagyon féltékeny vagyok. Azt szeretném igazából kérdezni, hogy nagyon baszos a pali és néha úgy érzem, hogy meg csal de még semmi bizonyítékom nem volt rá. Nagyon rafinalt, ebbe csak én megyek tönkre de lehet hogy túl féltékeny vagyok . Most úgy érzem hogy sehogy . És kivancsi lennék arra hogy meg adta a Facebook jelszavát inőben haza ér végülis de van valami női megérzésem, nektek nőknek a megérzésetekkel kapcsolatban tévedtetek már vagy a meg érzéseink igazak? Vagy most hogy tudjam meg hogy Mizu?
2018. jan. 18. 11:51
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem bízol benne, és nem érzed jól magad vele, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
2018. jan. 18. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Lehet én vagyok fordítottan bekötve, de eleve össze sem jönnék olyan emberel, akinél már az elején érzek valamiféle inkompatibilitást lelki téren. Minek vagy vele? Ráadásul elég alpári módon fogalmazol te is, esélyes, hogy összeilletek?
2018. jan. 18. 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit te női megérzésnek hívsz, azt egészséges ember féltékeny paranoiának. Amíg képtelen vagy teljesen megbízni abban, akivel összejössz, addig hanyagold a párkapcsolatosdit, nem való a magadfajta embereknek. ha meg azért vagy bizalmatlan, mert megbízhatatlan, csalfa alakokkal kezdesz, akkor meg is érdemled.
2018. jan. 18. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Figyelj.. Most jöttem ki egy ilyesmi párkapcsolatból. Négy hónapig tartott, így utólag nagyon bánom, hogy eddig húztam. Én értem hogy szereted, meg ő is téged, mi is szerettük egymást, de rájöttem, hogy ettől azért több kell. Jól éreztem magam vele, de folyton csalódtam, megbántott és észre se vette, nem is vette elég komolyan a kapcsolatot, sokszor rideg volt, amikor meg persze szóltam, hogy ez nem jó így, akkor rendes lett úgy egy hétre. Sokat gondolkodtam, hogy megéri-e ez nekem. Nem tudom te milyen lány vagy, de én egy komolyabb kapcsolatra vágytam, mint amit ő tud nyújtani. Na meg persze nekem is voltak olyan érzéseim, hogy megcsal, vagy van valaki, féltékeny voltam. És szerintem nem volt senkije, de ez engem már annyira tönkre tett belülről... A lényeg, hogy elengedtem. Olyan kapcsolat kell ami épít, meg úgy érzed, tökéletes emberre találtál.. Sz.r volt szakítani, de hidd el, már sokkal jobb. Rendesen felszabadultam amikor vége lett... :D
2018. jan. 18. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom, mi is az a sok csalódás amit okoz?
2018. jan. 18. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Megadta a facebook jelszavát? Időben hazaért? Előled menekülni kell. Kontrollmániás vagy és paranoid.
2018. jan. 18. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért van vele, mert ő meg ezt szereti. Imád féltékenykedni, imádja, hogy meg van neki a pasi jelszava, stb.

Szerintem pont összeillenek.

2018. jan. 18. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A megérzések félrevezetnek. Használd az eszed és kommunikálj.
2018. jan. 18. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem csalnak a női megérzések,legalábbis nálam sosem csalt.

Az elso egy veletlenul megtalalt level volt mert 16 eve kozos gepunk vokt, utana joggal voltam bizalmatlan. Akarhanyszor jott a megerzes, mindig talaltam vmit h megcsalt. A hulye en voltam, hogy ennek ellenere 13 evig turtem.

2018. jan. 18. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem érzed vele jól magad, nem bízol benne.

Mi a fenének vagytok még együtt?

Egy kapcsolat nem erről szól, ha nem bízol benne és nem jó az egész, akkor miért vagytok együtt?

2018. jan. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!