Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy minden része tökéletes volt a kapcsolatnak, de a szex nem?
Szerintem lányoknak gyakoribb ez a probléma, de nekem fiúként egyszer volt ilyen barátnőm, hogy a lány kb. olyan volt hogy ha lefektettem, akkor órákig onnan meg se mozdult, mintha egy gumibabát akartam volna magamévá tenni...
De aztán megmondtam neki hogy nekem mi kéne, és szép lassan egymásra hangolódtunk... Annyira azért nem nehéz tudomány ez.
A legjobb szexualis elmenyeim igazan agyalagyult, örült nökkel volt, akivel a szenvedely extazisaban majd szetteptük egymast. De, akivel közülük egyaltalan mertem kapcsolatba bonyolodni, katasztrofalisan vegzödött...
A mostani kapcsolatom szinte tökeletes... a szex nem tökeletes, de jo. Föleg neki. Nekem egy kicsit hianyzik a vad szenvedely, de jobbnak tartom ezt a kompromisszumot, mint forditva.
30+/F
Akkor én esetleg megpróbálnám rávenni első körben, hogy nekem hogy lenne a jó, és mi.
Ha nem működik így sem, akkor viszont szomorú élet lenne, ha a hátralévő 40-80-akárhány évedet szex nélkül kéne leélned. Ráadásul nem tudjátok ezt a végtelenségig húzni, mert valamelyikőtök előbb-utób megunja.
Akkor már maradjatok max szimpla barátok, de adjaok esélyt a boldogságra magatoknak -mással. Ezzel szembe kell nézni előbb-utóbb.
Igen, többek között ezért is szakítottunk.
Hiába volt jó minden, ha a szex egy kalap szar volt vele. Ez van.
A párommal hálisten nincs hasonló probléma.
25 év után, minden jó a házasságunkban, de manapság nagyon ritkán van szex. Egész nap sok a tennivalónk, a négy gyerekek és a munka mellett. Nejem orvos, én festőművész vagyok. Neki sok a betege, nekem sok a munkám. A ház is nagy, ott is mi csinálunk mindent. Persze, a gyerekek is kiveszik a részüket, a koruknak megfelelően, de a kicsik nem tudnak sok minden önállóan csinálni.
Este mire a csemetéket az ágyba zavarjuk, legalább 21 óra. Ha együtt nem sikerült a manókkal vacsorázni, akkor mi még ezután fürdünk, ülünk le szusszanni, enni valami könnyűt. Közben nézzük egy filmet, illetve a filmből egy kicsit. Nejem reggel aktívabb én éjszakai bagoly típus vagyok. Ezt mindig is nehéz volt összeegyeztetni. Sok esetben elalszik filmnézés közben. Én pedig általában még elvonulok alkotni, kb. 1-3 között fekszem le.
Ritkán van időnk kettesben lenni itthon, ha mégis, akkor nem a szex az elsődleges már. Persze, negyedévente összebújunk egyszer-egyszer napközben, mikor magunk vagyunk. Olykor este is összejön valami, de már nincs az a nagy szenvedély, mint régen.
Nem részletezném, de sok mindet kipróbáltunk átéltünk anno. Nem tagadhatom, hiányzik a régi életvitelünk, a régi külsőnk, de ezt leszámítva jól megvagyunk, elmondhatom, jól élünk, ha nem is vagyunk túl gazdagok.
Pár éve elértük azt a szintet, hogy néhanapján magunkra is van pénzünk. Amit szeretnénk a realitás és az ésszerűség határain belül, azt megvehetjük. Szép otthonunk van, klassz új autónk, színvonalas műszaki cikkek, még a kert alakítására is jut (amit magam csinálok).
A szex már nem olyan, mint 20-30 évesen, de ez az egy miatt sápítozzunk?
46 F
# 19
Persze, neked is igazad van.
A 2 sztori közöt csupán van egy hajszálnyi különbség: hogy míg te esetedben 46, a kérdezőnél 22 évesekről beszélünk.. .
És ezt nem arra értem, hogy 40 felett megáll az élet. Hanem te magad írta, hogy régen persze más volt, ami hiányzik is, de nem éri meg emiatt szétmenni ( és valóban nem!).
De amíg nektek azért volt pár jó évetek szenvedéyles szexxel, addig a kérdező most fiatal, és most megy el az életéből, amikor ő is megélehetné ezt így.
Tök természetes, hogy 40 éves korára már nem viselkedik hüyle tiniként az ember szerintem, és ekkor már a család, és nem a szex áll a középpontban.
Más egy 20 és egy 40 éves helyzete.
20 évesen ne áldozza be magát a nyugdíjas üzemmódra, ha nem muszáj. Majd ráér, ha odaér..
(Egyébként sem bírná ki még 20 évig így, és nem is kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!