Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha a párotok/férjetek/ úgy megy el otthonról és jön haza hogy nem köszön?
Zavarna, megbeszélném vele, hogy kellene. Ha nem fogja fel, akkor elgondolkoznék, hogy fogyatékos-e, vagy beszéli-e a nyelvünket.
Amúgy se tudom elképzelni, hogy ne adjak egy puszit a páromnak köszönés mellett, amikor elbúcsúzunk vagy találkozunk.
Hogy kell ezt elképzelni? Hazaér, egy büdös szó nélkül levetkőzik, beül a tévé elé, aztán egyszercsak elkezd beszélgetni? :D
Na, ez zavarna. Beszélnék vele.
Hát igen az én apám alkoholista volt nem bejött hanem beesett.
Ahhoz képest a férjem kánaán.Igen mindig viszonyítok.Hatalmas a külömbség. Nem köszön nem iszik nem cigizik.Egyébként rendes.
Ugyan nem 25 éve vagyok házas, de eleinte az én férjem is ilyen volt, reggel eltűnt kb...
Egyszer elkaptam őt az ajtóban, hogy mifelénk úgy szokás, hogy köszönünk ember és erról szokjon le, mert nagy tahóság. Azóta hangosan köszön, ha elmegy és ha megérkezik. Egyszer-kétszer kellett csak szólni neki. Én nem tartom magamban ezeket az amúgy megoldható problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!