Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha a barátom "játékból" fojtogat, lefogja a kezemet, kitekeri a kezemet, gyengébben pofozfat stb?

Figyelt kérdés
Szoktam "kiabálni" olyankor hogy fáj, és ha nem is azonnal de abbahagyja, de egy kicsit zavar ez, eddig még nem volt ilyen pasim, és kiváncsi vagyok h mások is szoktak-e igy csinálni?
2018. jan. 15. 06:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Van egy kis szadista hajlama a csávónak. Ha nem tetszik, amit csinál, közöld vele, ne menj bele ilyesmibe...ha pedig tovább csinálja, akkor hagyd ott... esetleg egyezzetek meg a _ középútban", ami mindkettőtöknek megfelel.
2018. jan. 15. 08:46
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Attó függ hogy neked normális-e. Az én barátom is szokott játékból lefogni, csikizni, birkózni velem. Szex közben néha fojtogat is, harapdál, rámcsap. Előbbit ő kezdte el csinálni én meg nem tiltakoztam, utóbbit megbeszéltük hogy izgat, kipróbáltuk és tetszett.

Bármelyik közben ha azt mondom hogy finomabban, vagy fáj, azonnal abbahagyja, csekkol hogy jól vagyok-e, és egyeztetjük hogy merre tovább.

Ha ti is így csináljátok, akkor normális. Ha te nem így éled meg, ha nem szereted, akkor mondd neki hogy ez sok. Ha ezek után is folytatja, na az nem normális.

2018. jan. 15. 10:32
 13/19 ~Mengdan Pan~ ***** válasza:
61%
Nekem eszembe nem jutna valakit fojtogatni az ágyban. Tele van a világ abberált emberekkel.
2018. jan. 15. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy tudsz vele lenni. Nekem konkrétan elszállt volna minden bizalmam.
2018. jan. 15. 12:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem csak az ágyban szokta, hanem pl volt olyan eset, hogy mondtam valamit ami neki nem tetszett és kitekerte a kezemet és addig nem engedett el amig bocsánatot nem kértem, ugyanez megesett már fojtogatással is. Viszont láttam rajta, hogy ő ezt csak játéknak fogta fel de nekem kvára nem volt az mert elég erősen megszorított
2018. jan. 15. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden normális, ami KETTŐTÖKNEK az.

A bökkenő csak az, hogy te nem élvezed, ő meg nem nagyon fejezi be.

A párom is néha elfenekel meg leszorítja a kezemet, de ennél durvábban soha nem játszik velem.

2018. jan. 15. 15:51
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

15-ös és te VELE VAGY?!

Hülye liba! Én visszakézből a farkát csavartam volna meg, míg visít, aztán lelépek egy életre tőle!

2018. jan. 15. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szeretkezés közben én is szeretem a vadabb, szenvedélyesebb együttléteket. Szeretek dominálni, irányítani, szeretek lefogni, megszorongatni, vagy éppen a szeretkezés hevében, a partnerem vékony kis csuklóját elkapni, és hátrafogni. Úgy látszik ez is egy fetish, amit én élvezek is! A pofozás és fojtogatás kivételével, ez nálam nincs az étlapon. A fojtogatást én is nagyon veszélyesnek gondolom, főleg ha egy pszichopata csinálja! A többit én is szeretem. Persze ehhez is kell, egy megfelelő partner, aki ugyanojan "beteg" mint én. :) Hála az univerzumnak, ezidáig mindig sikerült megtalálnom vagy bevonzanom a hasonszőrüeket. :)

Viszont a Te eseted Kedves Kérdező, teljesen más!

Itt nem csak egy szenvedélyes szeretkezés hevében elkövetett csukló megszorításról van szó! Amit ő játéknak titulál, az valójában nem is játék (Neked meg főleg nem!) Ő élvezi ha neked fájdalmat okozhat! Itt a fetish mellé, valóban párosul egy kis szadizmus is. Játéknak állitja be, de valójába arra gerjed, ha téged szadizhat, és ezzel fájdalmat okozhat neked. Ezért is van az, hogy nem csak az ágyban dúrva veled, hanem "játékból" is, és ha veszekedtek, akkor is. Azon sem lennék meglepve, ha a veszekedéseket is ő provokálná ki, például azért, hogy elkaphassa a vékony kis csuklód, dúrván kicsavarhassa, és úgy megszorongasson, csavargasson, ahogy az neked már nagyon fáj, vagy ép megpofozzon, esetleg fojtogasson. Szeret uralni téged, és fájdalmat okozni a módszereivel. Gondolom ennél a bocsánatkérős szituációnál is, te nem akartál bocsánatot kérni, (főleg, ha pl. nem is voltál hibás), de annyira kitekerte a karod vagy megszorított, esetleg mindkettő, hogy fájdlamadban nem bírtad tovább és behodoltál. De megnyugtatlak, ha egyből behódoltál vna és bocsánatot kérsz, akkor sem úsztad vna meg kevesebbel. Ugyanúgy nem engedett vna el, és végigcsinálta vna veled. Ugyanennyire szenvedtél vna akkor is.. mert elvezi ha pofozhat, fojtogathat, dúrván megszoríthatja a csuklód és kicsavarhatja a karod. Erre gerjed..

És a késöbbiekben, még ettől is dúrvább lenne, ha nem pattansz le időben.

És akkor most jön a kérdés, mivel látom nem mostanában írtad.

Vele vagy-e még, és ha vele, akkor mennyire rosszabodott a helyzet?

2018. júl. 12. 01:45
 19/19 anonim ***** válasza:
???
2019. ápr. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!