Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki magas és jóképű azt úgyis körülugrálják a nők anélkül, hogy tennie kell érte, egy csúnya pasi meg hiába próbálkozik úgyis elutasítják. Ez igaz?
Valahogy én ebben az elméletben hiszek, függetlenül attól, hogy, hogy nézek ki. Aki huszonéves korára szűz marad vagy nem volt komolyabb barátnője ennyi idős korára az szerintem sem jön be a lányoknak mert másképp legyen akármilyen nyuszi már valakivel összejött volna.
Magas vagyok átlagos kinézettel és nekem sem volt még senkim, tehát tapasztalatból kénytelen vagyok mindezt elhinném. Nem is szoktam csajozni mert minek? Ha jó parti lennék akkor fürtökben csüngenének rólam a nők.
Jóképű pasik! Egyetértetek velem vagy nálatok sem kezdeményez az aki tetszik nektek anélkül, hogy bármit is tennétek?
És ha nem kezdeményez aki tetszik? Kezdeményezz te! Ennyi.
Én viszonylag alacsony lány vagyok,szóval nem érdekelnek a magas pasik,mert amúgy is hülyén néznénk ki együtt meg nekem is kellemetlen lenne ha létra kellene hozzá.
A pasimmal akkor jöttem össze mikor 20 éves volt,és én voltam neki az első. Nem szép,ő magát csúnyának tartja,és önbizalma sem volt. Viszont jókat tudtunk beszélgetni,és humora is volt,ezzel le is vett a lábamról.Én írtam rá,hogy bíztassam és merjen lépni felém. Ilyen egyszerű az egész. Ne várd a sült galambot.
Nem merek én sem :)
Egy lány sem adja a tudtomra, hogy szimpatikus lennék-e neki, és nekem sincs önbizalmam,
Itt olvayott és kitalált elméletek terjesztése helyett inkább élj normális szociális életet.
Nem vagyok magas és még kezdeményezni is félénk vagyok, mégis flörtölnek és udvarolnak a nők.
A besavanyodottság és komplexusok nem vonzó tulajdonságok. Az ilyen negatívság (teljesen jogosan) messziről taszítja a nőket és ehhez meg se kell szólalni, mert kiütközik a tekinteten, tartáson, testbeszéden. Az ember nem szívesen keresi az olyan társaságot, ami lehúzza, nemhogy olyan társat.
Kevesebb netes elmélet és több személyes(!) kommunikáció, szociális kontakt a megoldás.
Köszönöm a tanulmányt, kicsit valóban megnyugtatott. De ha arra a rengeteg szűz vagy sikertelen pasira gondolok máris megint elbizonytalanodok...
Kicsit biztató azonban.
Ez így igaz, Kérdező. A jóképű, gazdag pasasosnak semmit nem kell tenni, őnáluk érdekesmód mindig kezdeményeznek a nők. Az átlagpasas meg örülhet, ha szökőévente egyszer elfogadja egy nő a közeledését, akár élőben, akár Tinder/Badoo társkeresőn úgy 3-4 ezer elküldött levél után.
Undorító képmutató hazugsághalmaz lett a párkapcsolatokból, a legjobb döntés kimaradni belőlük, és élvezni egyedül az életet boldogan. Nincs megfelelési kényszer, nincs alkalmazkodás, nem kell minden áldott nap azon agyarászni, mikor szakít/csal meg, és azt csinálhatsz amit akarsz, senki nem ugat bele.
Miért cserélnéd le ezt az aranyéletet egy totálisan bizonytalan, értelmetlen és semmi hasznot nem hozó párkapcsolatra? Amiatt az 1% esély miatt, hogy hátha boldog életetek lesz együtt, ohne megcsalás, válás, satöbbi? Hát aki bevállalja, az meg is érdemli. Nem véletlen van tömve ez a kategória megcsalásokkal, meg tönkrement kapcsolatokkal, a kérdések durván felét ilyenek teszik ki.
"170 centis torpekent mar 14 evesen volt baratnom es azota is van, es nem vagyok egy furdogatya modell. Elmelet megdontve."
"Magas és több visszajelzés alapján jóképű férfiként se szexeltem még a húszas éveim legnagyobb részében sem. Nálam alacsonyabb és kevésbé vonzó arcú haverjaim végigk*rták az életüket már a gimis éveik elejétől kezdve.
Elmélet megdöntve."
Értem. És mennyi pénzetekbe is fájt a dolog?
Hoppá.
"Édes csillag amibe nem fektetsz energiát az nem fog összejönni, akárhogy nézel ki."
Remek, akkor kezdj neki lottózni! Aztán mikor megnyered a jackpotot, és rádöbbensz, több pénzt öltél bele, mint amennyit visszakapsz, majd verheted a fejed a falba.
Persze ha nő vagy, akkor a válaszod annyit is ér. Nálatok sorban állnak a pasik, mást se kell csinálni, mint válogatni közöttük, mint a tyúk a kendermagban. Így könnyű a pálya széléről baromságokat beordibálni.
"Akik itt azt írják, hogy ők alacsonyak és csúnyák, mégis sikeresek a nőknél, azok valójában nők."
Vagy nők, vagy trollok, vagy rengeteg pénzük van. Vajna Timike se felebaráti szeretetből van együtt Andyval.
Udvarlas? Kisuharzas? Ferfias sharm?
Elarulom minden no masra bukik...karakteres szilus?
Szerinted van no aki neked akar gyereket szulni? Bizto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!