Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak barátok vagy több is van köztük?
Sziasztok! Leírom a történetem, ami 3 emberről szól.Kíváncsi vagyok kivülállók véleményére is.
A barátommal 2éve vagyunk együtt és kb olyan 1 évvel ezelőtt kiderült, hogy van egy haver nő, akivel barátok. Már akkor "gyanús" volt a dolog, hogy miért nem lehetett ezt elmondani a kapcsolatunk elején. Azt mondta, hogy mindig a nő keresi, hogy menjen át hozzá beszélgetni, hogy ő sose keresi, hogy megszakított minden kapcsolatot vele( miután fény derült a barátnőre), de egy hónapban egyszer kénytelen találkozni vele. Én meg néztem értetlenül, hogy ha barátok miért szakítja meg a kapcsolatot, nekem is van fiú barátom, amiről ő is tud, de mégsem zárom ki az életemből csak mert van párom.
Na mindegy....történt egy pár hete, hogy mentem a páromhoz este, mit ad Isten, nincs otthon(van kulcsom a lakásához). Kb olyan fél11körül jött haza és a nőnél volt. Kicsit idegesnek tünt, hogy "lebukott". Itt kezd érdekessé válni a dolog, mert szilveszterkor ez a barátnő felajánlotta, hogy menjünk át hozzá, hogy itt az alkalom, hogy találkozzunk. Mondtam, hogy jó, már én is kíncsi vagyok rá. A párom viszont hallani sem akart róla, hogy ha akarok menni akkor megadja a számát és hívjam fel én, menjek el egyedül. Vita lett belőle, mert nem értettem az egészet.
Magyarul nem akar felvállalni egyikőnket sem egymás előtt.
Mi a véleményetek?
Nekem is jó viszonyom volt az exemmel. A mostani barátnőm baromira féltékeny rá ok nélkül.
Így titokban beszélünk és találkozunk de nincs köztönk semmi szex, csak barát. Ő megérti hogy nem lehet nyiltan.
A te pasid is így lehet vele.
5-ös
Azzal kezdtem a kapcsolatunk elején hogy elmondtam neki a barátaimat, barátnőimet az exeimet akikkkel még kapcsolatot tartok. Ezek nyilt lapok voltak. Egy darabig semmi gond nem volt, aztán jöttek a célozgatások, meg intrikák. Nyilt terepen jól harcolok de a zavarosban elvesztem, ezen a terepen a nők messze jobbak.
Persze az hogy nem lehet nyiltan megbeszélni vele és elfogadtatni azt hogy attól mert a somszédban lakik és néha segítek neki ha szüksége van rá még nem fogom megdugni.
Ez nagyon nem tesz jót a kapcsolatunknak. Főleg hogy részéről hiányzik a bizalom.
6os
Te korrekt voltál és őszinte. A többi a barátnődön múlik, hogy megadja e a bizalmat.
Az én barátom viszont egy kukkot nem szólt erröl a nőről egy évig. Az meg, hogy kiderült, véletlenül történt, kénytelen volt elmondani. Ezek után szerintem jogosan feltételezem, hogy valami nem stimmel.
Oké, különség, hogy a kérdező barátja az elejétől fogva sunnyog, és nem nyílt lapokkal játszik. Nagy különbség. ;)
Van-e oyan, hogy valaki titkolózzon egy ellenkező nemű barátról úgy, ha nincs oka rá? Nincs.
A bemutatás meg evidens lett volna, ha annyiar jó barátok. A barátokat nem rejtegetjük a másik elől és sunynogunk, hanem nyíltan kezeljük.
A kérdező okot sem tudott adnia féltékenyésgnek, láván, hogy ő az elejétől tagatda előtte a nőt. A te indokod a féltékenység, ebben a szituban még csak ez sem mondható el, mert az elejétől fogva titkolózik.
Kérdező, már kérdezted ezt, emlékszem, akkor is írtuk, hoyg ez gáz. A helyedben nem haygnám a magyarázkodást, a nyílt támadás (találkozz vele te, ha akarsz) is minig gyanús.
Tudod mit? Hívd fel a csajt, ha már meg van a száma, és üljetek be egy kávéra dumálni. Semmit nem vesztesz vele.
Igen, kérdeztem erről kb egy éve.
Meg van a száma, de nem vagyok képes felhívni, valahogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!