Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom ennyire nem áll ki értem/értünk várandósan?

Figyelt kérdés
6. hónapban vagyok, a párom exe rendszeresen beszólogat interneten keresztül durva dolgokat. Pl. mikor kitettem az első képet, ami azt sejtette, hogy várandós vagyok (instagramon), azt kommentálta alá, hogy "és kitől szerezted össze?", illetve azzal "poénkodik", hogy vesz nekem kaparós sorsjegyet... Mi nem túl fényűző, de rendezett körülmények között élünk a párommal, ő egy gazdag lány, mindenkinek azt mondja, hogy porba, sárba szülök, minek stb... A páromnak szóltam, hogy állítsa len, de csak nevetgél... Ez nagyon megvisel... Én reagálom túl? N23
2018. jan. 10. 14:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs az beállítva, de mint mondtam a párom érzéketlenségét nem értem
2018. jan. 10. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Akkor miért nem állítod be?

Itt nincs érzéketlenség, az egész hisztid bagatell, így is kezeli, nevet rajta.

2018. jan. 10. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

A párod egy szerencsétlen suttyó, én azért nem hagynám szó nélkül, hogy az exem a gyermekem anyját becsmérli. Bár nem is süllyednék odáig, hogy munkahelyi afférba bonyolódjak. De mivel suttyó, ennél többet nem lehet elvárni tőle, remek választás volt, és bizonyára jól megfontolt gyermek vállalás.

Te egy instagramm ribi lehetsz, aki publikus profillal mindenki számára elérhető. Úgy nem nehéz bármi jött mentnek oda trollkodni, de ez van, privát fiók és kész. Ja ez túl könnyű megoldás. Amúgy nem adok neki 3 napot, és az ex megunná az egészet. Mert csinál egy instagramm fiókot - tiltod - csinál egy újat - tiltod. Így egy nap legyárthat akár 50 különböző profilt, de úgy gondolom ennél van jobb szórakozása is. De mondom, adok neki 3 napot, maximum 500 különböző instagramm profilt, és utána már csak megunja, hogy trollkodjon.

De ez van. Megint az értelmes réteg szaporodik és idegenektől várják, hogy gondolkodjon helyette.

2018. jan. 10. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Instán ha privát a profil, nem tud hozzászólni.

Facen dettó

Nem jelölsz vissza, csak akit ismersz, ennyi.

2018. jan. 10. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Hagyjátok már szerencsétlen csajt, nem látjátok, hogy nem érti miről beszéltek? :D Őszintén szólva én is körberöhögnélek, hogy ilyen semmi dolgokon problémázol. Ha nincs probléma, akkor csinálni kell egyet. Az ilyen nőket kerülöm.
2018. jan. 10. 15:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A párod exe irigy.

Ő meg nem mer megmukkanni, nehogy kirúgja a kedves "volt apósa".

Gondolom, nem most kezdte ezt a viselkedést egyik se.

Én simán legyalulom az ilyen hisztérikákat. Pl. a kommentjére válaszolva: "Nagyon rossz lehet neked, hogy köztetek nem jött össze, biztos fáj most látni, hogy mással boldog, de nem szabad ilyen korán feladni, te is találsz egyszer valakit! Írj, ha beszélgetni akarsz, tudom, milyen magányos vagy!"

Hidd el, semmivel se lehet úgy felb.aszni valakit, mint ha kedves vagy vele, miközben utál. :)

2018. jan. 10. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Mit tehetne a párod? Megkérné, hogy ne legyen bunkó, ne legyen irigy, lépjen túl a dolgokon... szerinted volna hatása?

Ha elvágná a torkát, az biztosan hatna, de azt meg tán csak nem várod el.

Mondtak itt megoldásokat a csaj távol tartására, az használna - próbáld csak ki.

2018. jan. 11. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!