Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fizikai munka miatt ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizikai munka miatt ennyire elhanyagol?

Figyelt kérdés

Parom fizikai mumkat vegez. Kb reggel 7tol este 5ig. Nagyon faradt. Hazaer eszik es fekszim alszik. Szex nincs mert faradt. Melot nem akar valtani azt mondja majd hozzaszokik.

Regebben is volt ilyen idoszaka de lb honapokig tart. En megertem ot.bar en irodaban folgozok nrha vallalok be plusz fizikai melot. Otthon rn vezetrm a haztartast kb 9 utan van csak pihim mikor o mar reg alszik..na de mar kezd elegem lenni. Oke h nincs kozos program csak ritkan. Nincs kedve semmihez megertrm

De a szexhez sem csak kb hetente 1x mikor pihentebb es ramaszok? Honapokot ota igy megy. Mit tegyek? Meg megertobb legyek? En no 34. O ffi 39. Gyerek meg nincs.

2018. jan. 9. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hat beszelj vele , mert ez igy eleg halott ugy.

En egyebkent azt gondolom , hogy a kemenyebb melot is meg lehet szokni , aztan pedig tudsz idot szanni arra is , amire akarsz.

Mondom ezt ugy , hogy negy muszakban dolgozom, ebbol ket muszak 12oras. Itt pedig fizikailag es agyban is ott kell lenni.

Regen dolgoztam irodaban , igen , tudom meglepo ez egyeseknek de valoban tud kimerito lenni. Nem a kormuket reszelgetik ott sem.

2018. jan. 10. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Apám is ennyi - vagy még többet - melózik, mégis míg anya élt, sokszor összebújtak, munka után elment velem játszani, télen órákat szánkóztunk.

Vagy vacsit főztünk anyának, hogy meleg étel várja 12 órázás után.

Ez csak egy jó kifogás, hogy ne kelljen semmit csinálnia.

Exem is eljátszotta ezt, aztán csodálkozott, hogy kiraktam, mert elegem lett, hogy szarik a fejemr.e

2018. jan. 10. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!