Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtam az új barátnőmnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam az új barátnőmnek a baráti társaságomról (nincsenek is barátaim). Ki lehet ebből még jönni vagy jobb lett volna rögtön megmondani?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, egyáltalán. Munkatársaim vannak de munkán kívül nem keresnek engem. Én próbálkoztam egy ideig de nem kedvelnek. Nincs velem bajuk de valahogy nem “jövök be” az embereknek.

Megismertem egy nagyon kedves nőt, néhány hete randizgatunk. Látott engem a szomszédommal beszélni néhány mondatot, igazából az autóparkolóval kapcsolatban kérdezett valamit, nem is személyeset. Kérdezte a barátnőm hogy ki volt ez, erre szégyenből rávágtam hogy az egyik barátom, tudod amit meséltem teljesítménytúrát, ott vele voltam! Máskor is meséltem neki valós élményeket de úgy mintha baráti társaságban történtek volna meg, közben meg az összesen egyedül voltam (nyaralás, síelés, koncertek, programok, sportok)

Nem mertem, merem neki megmondani hogy egy barátom sincs, félek hogy őrültnek néz és otthagy. Azért manapság tényleg fura egy barátok nélküli ember. Hogy nincs facebookom azt is alig tudtam kimagyarázni. Egy időben volt, de hiába léptem be nem jelölt be senki, a munkatársak, régi osztálytársak meg az én jelölésemre nem regáltak. Volt hogy 7 hónapig nem léptem be, de ugyanúgy semmi értesítés nem volt. Ebben is hazudtam neki, kitaláltam egy mesét hogy elvi okokból ellenzem az ilyen oldalakat. Közben meg amíg volt oldalam alig vártam hogy visszaigazoljon valaki vagy ilyesmi.

Meg kellett volna időben mondanom hogy nincsenek barátaim? Úgyis kiderül! Csak akkor szerintem le is épített volna, kinek kell egy normálistól eltérő fura ember? Mi lett volna, mi lenne a megoldás? Ha elmondom neki az igazat akkor egy friss kapcsolatban ez bukta ugye?

2018. jan. 9. 17:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem szoktam semmiben hazudni! Csak annyira tetszik ez a csaj hogy hirtelen zavarba jöttem, nem akartam leszerepelni elötte! A facebookon is mindig fenntvan, volt mondata is hogy ott mindenki rajta van akinek nincs rejtegetnivalója, azért is mondtam gyorsan hogy én elvből nem vagyok ott. Jó benyomást akartam tenni, pont ezt akartam elkerülni hogy furcsának tartson. Itt is mindenki ferde szemmel néz rám! Sajnos a gyakori iskolaváltások miatt nekem nem alakultak ki gyerekkoromban barátságok, nekem ez kimaradt. Nem is tudom hogyan kell barátkozni, szerintem túlzásba viszem a dolgot, túl haverkodni akarok, túl hamar elhívok sörözni meg programokra mindenkit és ez furcsa.

El fogom mondani az igazat úgy döntöttem! Hazudtam ezért számítok rá és meg is érdemlem ha kidob azonnal!

2018. jan. 9. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Előbb fektesd meg, csak azután vallj színt. Úgyis dobni fog legalább maxold ki a lehetőséget.
2018. jan. 9. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem a világ vége ez.

Szóval akkor a megfelelési kényszer.

Tudod nem kell ehhez sok iskolaváltás, rengeteg ember nem képes ápolni a barátságot. A helyzet az, hogy a gyerekkori barátságok is kivesznek sajnos 90%-ban idővel, legaábbis eléggé megritkulnak azok a találkozások. Ez ilyen. Én is váltottam sulit, igaz nem sokat.

Sok ember küzd azzal, hogy nem tud igazi abrátot találni, köztük az egyik legjobb barátnőm is.

Ő is mindig csalódott az emberekben, csak ő kereste őket, volt, akinek túl sok volt, stb.

Szóval ez nem jelenti azt, hogy veled gond van.

Abban meg nem hiszem, hogy változtatnod kéne, hogy nyitott vagy.

Én meg túl zűrkózott vagyok: mármint barátságos meg midnnn, de zárkózott.

Az igazi önmagam én is csak későn tudom adni, amikor már érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk.

A legtöbb embernek csak munkahelyi haverjai vannak. Azpk sem igazi barátok legtöbbször, csak szó szerint "munkahelyi haver".

Az említett barátnőm pl régen tök társasági volt, amióta elkerült tőlem( messze költözött), teljesen antiszociális, kb ugyanezek miatt. Néha elmászkál emberekkel, de ennyi, nagy barátásgokat nem tud összehozni.

"Nem is tudom hogyan kell barátkozni, szerintem túlzásba viszem a dolgot, túl haverkodni akarok, túl hamar elhívok sörözni meg programokra mindenkit és ez furcsa. "

Szerintem ezzel önmagában nincs gond. Esetleg sokan zárkózottak, és annyi.

HA van is bajuk, szerintem más lesz.

-Igaz, "tapadósnak" sem kell lenni, mert az már tud idegesítő lenni.

Nem tudom, pontosan mekkorát hazudtál, ha mondjun azt, hogy sok barátos van és állandóan jössz-mész, társasági ember vagy, az valóban gyanús lesz.

Max annyit mondj, hogy nem teljesne úgy van, és túloztál.

Szerintem mondd el neki, hogy valójában hiányzik, hogy legyen pár, de igaz barátod, és hogy te nem gyűjtd a felszínes embereket és barátságokat, amik amúgy is csak időlegesek. Igaz barátból meg sosincs sok, ha 1 max 2 van az ember életében, akiért tűzbe menne, akkor már az is szerencsésnek mondhatja magát. Ez van.

(ÉS én nem vagyok oylan antiszoc, van baráti, meg haveri köröm, de amolyan köztes mértékben)

"olt mondata is hogy ott mindenki rajta van akinek nincs rejtegetnivalója"

-???

Ez mi? :D Szóval aki fenn van facenookon, annak nincs rejtegetnivalója? Szerinte háyn ember van fenn aki a kamu életét éli vagy hazudik? Jézus, a lány is éretlenke még. Hülye logika. :)

Nekem pl szimpi dolog, mint mondtam, nem kell ettől félni.

2018. jan. 9. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

Ebben a kérdésben a nő hazudott. Nézd meg mit kapott a férje emiatt. Pedig nem is apróságban hazudott, mint te.

Ha a nők hazudhatnak, és azért is a férjüket szólják le, akkor hazudj te is nyugodtan.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

2018. jan. 10. 00:57
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

És hogy jön egy ranom shiet ember a kérdezőhöz? lol :D

Egy másik ember meg tegnap leugrott a Dunába. Akkor te is leugorhatsz, igaz-e?

2018. jan. 10. 08:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak úgy, hogy szerintetek a nők bármit megtehetnek, a férfiak meg feleljenek meg nekik.

Hát nem, felejtsd el! A nők hazudhatnak, tehát a férfiak is. Egyenlőség van, csakhogy titeket idézzelek.

2018. jan. 10. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy nincsenek barátaid, mert nekem sincsenek, csak egy barátnőm és csá.

De HAZUDOZOL, ami viszont már eléggé nagy probléma.

2018. jan. 10. 16:28
 18/18 anonim ***** válasza:

# 16

Ja bocs, én itt EMBEREKRŐL bezséltem és a kérdezőt is emberszámba vettem.

Mindig elfelejtem, hogy ez az oldal tele van lelkisérült emberkékkel, akik semmit nem képesek objekítvan nézni vagy gondolni.

Aki ezt a "tanácsot" fogadja meg, az magára vessen később, de minden esetre idióta.

(A személyeskedős kis hisztidhez meg nekem nyilvánvalóan szintén semmi közöm, ez a te dolgod, szóval nincs is mit hozzáfűznöm) ;)

2018. jan. 10. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!