Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal beszéltük egy film...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laonda38 kérdése:

A párommal beszéltük egy film miatt, ami a megcsalásról szólt, hogy mennyire lelki törés lenne ha szerelemből csalna meg, utána a válasza ez volt, talán akkor nem, ha 1 éjszakás kettyintésről lenne szó! szerintetek?

Figyelt kérdés
egy kicsit rosszul esett a fülemnek!

2018. jan. 9. 10:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

több kérdést tettem már fel ezen az oldalon,miatta.

férfibarátai iránt,kiáll.

megvédi őket velem szemben,

nem köszönnek nekem a ff barátai, és sorolhatnám.

2018. jan. 9. 12:00
 22/30 anonim ***** válasza:
79%

Ezen kiakadtál? De miért?

Nem mondott semmi rosszat. Sokan így gondolják. Persze nyilván más, ha valaki konkrétan volt már ilyen helyzetben. Előre úgysem tudjuk, hogy hogyan esne, vagy hogyan reagálnánk. Ez nem azt jelenti, hogy a párod azt tervezi, hogy meg fog csalni :D

Már egy filmről sem lehet beszélgetni ennyi agyalás nélkül? :D

2018. jan. 9. 12:00
 23/30 anonim ***** válasza:
38%
Pajtás, ez csak a pénzed miatt van veled.
2018. jan. 9. 12:17
 24/30 anonim ***** válasza:
53%

Várj, ez így már elég hisztisnek tűnik. Miért is kell megvédenie a barátait veled szemben? Szidod őket? Ha tényleg a barátai, persze, hogy védi őket. Remélem nem állítod választás elé, hogy vagy te, vagy ők. Nem köszönnek? Lehet nem bírják a képed. Lehet, hogy van is okuk. Lehet, hogy nincs, van ilyen, viseld férfi módjára.

Ha állandóan itt kell tanácsot kérned, talán érdemes lenne inkább a pároddal beszélgetni. De ne hisztis p*csaként. Én el sem tudom képzelni, hogy az én pasim, vagy férfi barátaim ilyenen fennakadnának.

2018. jan. 9. 12:18
 25/30 anonim ***** válasza:
88%
Tök olyan, mintha te lennél a nő és a párod a férfi :D
2018. jan. 9. 12:21
 26/30 anonim ***** válasza:
71%

A párod ezt kérdezte vagy kijelentte? Nem mindegy.

31/f

2018. jan. 9. 13:10
 27/30 A kérdező kommentje:
inkább jelentés volt.
2018. jan. 9. 14:05
 28/30 anonim ***** válasza:
58%

#4 sárga lapos. Teljesen érthető amit írtál . Nyilván az a bajuk nem szak szavakkal kérdeztél , ez amolyan megjátszom magam mert dilopmás vagyok vagy leszek.. Szerintem amit a csajod mondott az igy meredek , mert ő ezt a való életre vetittí ki tehát komolyan gondolta. Meg kellet volna kérdezned , gogy talán ő maga is megtenné e ezt veled?!

2018. jan. 9. 14:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jogosan esett rosszul a füleidnek. Vígasztalásul átinvitállak hozzám egy 1 éjszakás kettyintésre. :D
2018. jan. 9. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gyökér vagy, hogy ki is jelented, hogy bármikor megcsalhatna és nem dobnád ki, nos akkor barátom te meg is érdemled. Ez a nő szarba se vesz téged, te meg tartod a pi csáját. Ahelyett, hogy itt sírnál meg kérdéseket írogatnál róla, változtatni kellene a dolgokon. A férfiak szégyene vagy.
2018. jan. 13. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!