Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális-e ha a pasim idegbeteg lesz, és engem ráncigál, ledob az ágyra, erősen szorít és én mégg megakarom vigasztalni de ő erre ellök stb, meg magának kárt tesz/tenne, ilyenkor mitcsináljak? Szakítsak?
Figyelj, ez egy bántalmazó kapcsolat, a pasid bántalmaz téged, fizikailag és érzelmileg egyaránt.
Őszintén két dolgot tehetsz:
- benne maradsz ebben a káros kapcsolatban, és szó nélkül tűrsz mindent
- felismered, hogy ez egy manipulatív, erőszakos férfi, aki mellett sosem lehetsz teljes értékű, önálló ember, mindig szenvedni fogsz, és inkább szakítasz vele
Az a baj ezzel kérdező, hogy egy felnőtt párkapcsolati problémára próbálsz rákérdezni egy főleg (gyakran csak jogilag) felnőtt emberek által látogatott témakörben.
És egy olyan felnőtt embernek akinek majdhogynem ahhoz is részletes használati utasításra van szüksége, hogy a fenekét hogyan törölje ki, nem igazán lehet értelmes és normális választ adni.
Megbeszéled vele, hogy neked ez rossz, ne csinálja mert egyre jobban eltaszít vele magától. Ha változik vagy tudtok kompromisszumra lépni akkor happy, ha pedig nem akkor nem.
Te kérdezted, hogy "ez normális-e" majd leírsz egy képtelen dolgot. Ezek szerint fel sem tudod fogni mi normális és mi van a normális kereteken kívül. Ezek alapján nem tudom honnan tudnád azt leszűrni, hogy itt normális emberek vannak vagy sem.
Maradj vele, várd meg amíg annyira begurul, hogy olyan tragédia történjen mint most Rákoskeresztúron.....
Abszolút nem normális!Én nem megvigasztalnám,hanem lapátra tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!