Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Siralmas állapotra vall, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siralmas állapotra vall, ha egy leszbikus nőtől 1 nap alatt több bókot kaptam, mint a férjemtől 4-5 év alatt?

Figyelt kérdés

2018. jan. 8. 17:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

",pedig csak 2 napja ismerem"

Igazán komoly lehet az a bók.

Szóvirágokat midnenki tud eregetni.

2018. jan. 8. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Inkább elgondolkodtató, miért inkább a férjedhez mentél hozzá.

Persze bármilyen jó is a férjed, nyilván lesznek olyanok, akik ebben vagy abban jobbak nála. Szokd meg.

2018. jan. 8. 18:33
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha érzéketlen férfihoz mentél hozzá, akkor szerintem te érzéketlen férfit akarsz, nem egy romantikus, érzékeny típust. Legalábbis ez lenne logikus.
2018. jan. 8. 18:42
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Más a férjed szeretetnyelve.

Ha valaki körbeajnároz de nem lehet vele élni azzal mire mégy.

2018. jan. 8. 18:52
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
"Kifogott halat mar nem etetünk."
2018. jan. 8. 19:14
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Siralmas az állapotod, ha nem tudod felmérni a szituáciot. Most a csaj szeretne elcsábitani ezért önti rád vödörszámra a bokokat. Ráadásul -mint tudjuk- az ilyen nök sokkal jobban tudják, hogy mivel tudnak hatni. Ha neked ilyen leszbikus nyálgép kell akkor hajrá! Sirj a jelenlegi (valoszinüleg megbecsült társ) állapotodon!
2018. jan. 8. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
Siralmas,de sajnos ez az átlag egy több éves házasságban.Sodródj az árral, ha a férjednek nehezére esik adni neked egy jó szót és ebben nem lát kivetni valót,akkor te se adj neki. Ha a nő meg kedves,udvarias veled, akkor élvezd a figyelmét. Amit nem kapsz meg egyik helyről azt megkapod máshonnan.Ennyi.
2018. jan. 9. 11:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Én sokkal régebb óta vagyok házas, mint Te, de úgy vagyunk a feleségemmel, hogy az üres bókok helyett többre értékeljük, hogy mindig számíthatunk a másikra. Ő szívesebben veszi, ha megfőzök, mire hazaér a munkából, és csak le kell ülnie az asztalhoz, mintha mondanám neki, hogy "te vagy a legszebb", és megkérdezném, mikor lesz ebéd, vagy vacsora.

Nem tudom, hogy a férjed a tetteivel mennyire fejezi ki, hogy te vagy neki az első, de ha részt vesz a házimunkában, és mellette nem dicséri a szépségedet, ráadásul még hűséges is hozzád, akkor vedd úgy, mintha folyamatosan bókolna.

A leszbikus barátnőd jó eséllyel meg szeretne hódítani, azért bókol neked. Te erre vevő vagy, ha nem értékeled a férjed tetteit, az együtt töltött éveket, és csak az üres szavak kellenek, amiket gondolom, a férjedtől is megkaptál, amikor meg akart téged hódítani.

2018. jan. 14. 20:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Azt hiszed a meleg barinőd másabb, mint egy férfi? Valószínűleg tévedsz. Csak dugni akar veled. Bármit is mondd..

Amúgy mint előttem szépen leírták, attól, mert a férjed szeretetnyelve nem a beszéd, attól még szerethet. A gond ott van, ha a kommunikációtok ennyire siralmas. És még ezt sem tudjátok egymásról. Talán jobban kéne erőlködni. Manapság ez a keresek mást, meg ha te se, én se dolog dívik. Aztán meg csodálkoznak, ha elharapódzik a kapcsolat. Meg megy a rinya, h én mindent megtettem...aham, persze...

2018. jan. 14. 22:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy az én férjem is segìt meg törődik velem? A tettei is csak a nagy semmiről árulkodnak.
2018. jan. 15. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!