Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Siralmas állapotra vall, ha egy leszbikus nőtől 1 nap alatt több bókot kaptam, mint a férjemtől 4-5 év alatt?
",pedig csak 2 napja ismerem"
Igazán komoly lehet az a bók.
Szóvirágokat midnenki tud eregetni.
Inkább elgondolkodtató, miért inkább a férjedhez mentél hozzá.
Persze bármilyen jó is a férjed, nyilván lesznek olyanok, akik ebben vagy abban jobbak nála. Szokd meg.
Más a férjed szeretetnyelve.
Ha valaki körbeajnároz de nem lehet vele élni azzal mire mégy.
Én sokkal régebb óta vagyok házas, mint Te, de úgy vagyunk a feleségemmel, hogy az üres bókok helyett többre értékeljük, hogy mindig számíthatunk a másikra. Ő szívesebben veszi, ha megfőzök, mire hazaér a munkából, és csak le kell ülnie az asztalhoz, mintha mondanám neki, hogy "te vagy a legszebb", és megkérdezném, mikor lesz ebéd, vagy vacsora.
Nem tudom, hogy a férjed a tetteivel mennyire fejezi ki, hogy te vagy neki az első, de ha részt vesz a házimunkában, és mellette nem dicséri a szépségedet, ráadásul még hűséges is hozzád, akkor vedd úgy, mintha folyamatosan bókolna.
A leszbikus barátnőd jó eséllyel meg szeretne hódítani, azért bókol neked. Te erre vevő vagy, ha nem értékeled a férjed tetteit, az együtt töltött éveket, és csak az üres szavak kellenek, amiket gondolom, a férjedtől is megkaptál, amikor meg akart téged hódítani.
Azt hiszed a meleg barinőd másabb, mint egy férfi? Valószínűleg tévedsz. Csak dugni akar veled. Bármit is mondd..
Amúgy mint előttem szépen leírták, attól, mert a férjed szeretetnyelve nem a beszéd, attól még szerethet. A gond ott van, ha a kommunikációtok ennyire siralmas. És még ezt sem tudjátok egymásról. Talán jobban kéne erőlködni. Manapság ez a keresek mást, meg ha te se, én se dolog dívik. Aztán meg csodálkoznak, ha elharapódzik a kapcsolat. Meg megy a rinya, h én mindent megtettem...aham, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!