Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna az, hogyha a barátnőtöknek előttetek sok barátja volt?
18 éves vagyok, 2 hete összejöttem egy lánnyal aki 17. Eddig minden okés. Sajnos egyre gyakrabban hallom haverjaimtól, a csaj ismerőseitől, hogy a csajszi előttem már rengeteg fiúval volt.. ebből 3-at el is mondott a lányka, a részleteket is meg mindent. Megmutatta a messengerét is, hogy mennyi bunkó írkált.. Mondja barátnőinek, hogy velem akar lenni, meg hogy boldogságot hoztam az életébe. Rengeteg a fiú haverja, irtózatosan sok. Van, hogy egész éjjel aktív facebookon,nem ír semmit, aztán reggel írja, hogy bocsi bealudtam.. Nála alszok szombat este (már másodszorra). mindig mondja, hogy mennyire hiányzok neki.. Eléggé bizalmatlan vagyok felé sajnos, pedig érzem, hogy szeret.. Vagy csak el akarnak tántorítani tőle, vagy féltékenyek vagy én nem tudom..
Ui.: Nagyon perverz lány, rosszabb mint én... Ma is találkoztunk, és mondta, hogy a hétvégi buliját is lemondta miattam..
17 évesen 3 és még ki tudja hány?
Ordas farokcibáló nőd van.
Itt az a paradoxon, hogy a no legyen szuz s egesz napjat a templomba toltsa, de amikor szexre kerul a sor legyen vadmacska, s ne csak fekudjon ott mint egy tengeri csillag.
Nah ez nem igy mukodik.
A bizalom egy olyan dolog, aminek a kezdettol fogva meg van, s max elvesziteni lehet. Amugy nem nem zavarna, ha igen elmondanam, neki, ugyanezt amit itt nekunk. Ne kerd, hogy hanyagolja a baratait, azert mutassa sne csak mondja, mennyire szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!