Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez betegseg a ferjnel, vagy miert mondja ezelet?
Hány ilyen kérdéshez kell még odaírni, hogy ne sz.rjátok már a világra a gyerekeket minden semmirevaló jöttmentnek akit alig ismertek??????? Minek szültél neki, ha tudtad hogy ilyen? Már eleve az írásodon is látszik, hogy a kapcsolat régen hulladék, szerelem nélkül. És csodálkozol majd, hogy lelkisérült pszichopata lesz a gyereked.
A féltékenység nem betegség, hanem önbizalomhiányból fakadó dolog. Vagy pedig a nárcisztikus személyiségzavar egy tünete. Addig örülj, amíg nem ér el a fizikai bántalmazás szakaszba. De előbb-utóbb eljön az is.
Te normális vagy hogy még azon gondolkozol hogy milyen betegsége lehet???
Ilyen kijelentés utàn hogy ha nem tettszik válhatunk?
Első mondatom lenne hogy igen válhatunk? Akkor holnap beadom a keresetet!
És mielőtt hozzámentél nem tűnt fel?
Mi az, hogy kiszolgálod, mint egy gyereket? Ő a párod, a társad, nem a gyereked.
Ez volt az első, amit letisztáztam a párommal mielőtt összeköltöztünk, hogy társak vagyunk és nem lettem az anyukája.
Mindketten kivesszük a részünk a dologból. Hol ő jobban, hol én, attól függően, hogy épp ki mennyit dolgozik.
Szavam sincs rá, igazi társ. És megdöbbenek, mikor mások ezen meglepődnek.
Kedves nő társaim! Vegyétek már észre, hogy ti alakítjátok a kapcsolatot. És ha hozzászoktatjátok a pasit a teljes kiszolgálásra, akkor utána mit vártok?
Ha tényleg ilyen komoly a baj, akkor válni kell. Főleg a gyerek miatt! Inkább legyél egyedülálló anyuka, minthogy félelemben élj. Mutass erős példát a gyermekednek!
29N
Szerintem neked kellene pszichológushoz menned mert észre sem vetted és a férjed gallyra vágta a lelkedet.
Egy ilyen ember mellett - a folyamatos lelki bántalmazás miatt - előbb-utóbb lelkileg megbetegszel, aztán jön egy függőség és a végén elválni sem tudsz tőle.
Menekülj ameddig tudsz. A következő lépcső a fizikai bántalmazás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!