Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez betegseg a ferjnel, vagy miert mondja ezelet?

Figyelt kérdés
ferjemmel van egy gyermekunk is mar, es mar ott tartunk hogy napi szinten olyanokat mondd ami lehetetlen, megsem fordul ilyen a fejemben. Nagyon feltekeny, pedig a hazbol ki sem mozdulok a gyerek miatt. Azt mondja o beteg, o ilyen, ha nem tetszik valhatunk. Elegem van a napi hulyesegeibol. Milyen betegsege lehet ,

2018. jan. 3. 01:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Hány ilyen kérdéshez kell még odaírni, hogy ne sz.rjátok már a világra a gyerekeket minden semmirevaló jöttmentnek akit alig ismertek??????? Minek szültél neki, ha tudtad hogy ilyen? Már eleve az írásodon is látszik, hogy a kapcsolat régen hulladék, szerelem nélkül. És csodálkozol majd, hogy lelkisérült pszichopata lesz a gyereked.

A féltékenység nem betegség, hanem önbizalomhiányból fakadó dolog. Vagy pedig a nárcisztikus személyiségzavar egy tünete. Addig örülj, amíg nem ér el a fizikai bántalmazás szakaszba. De előbb-utóbb eljön az is.

2018. jan. 3. 01:10
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Te normális vagy hogy még azon gondolkozol hogy milyen betegsége lehet???

Ilyen kijelentés utàn hogy ha nem tettszik válhatunk?

Első mondatom lenne hogy igen válhatunk? Akkor holnap beadom a keresetet!

2018. jan. 3. 01:11
 3/11 A kérdező kommentje:
eppen most olvastam vegig egy jo hosszu irast a narcisztikus szemelyisegzavarrol. Hat bevallom mar a feletol a konnyeimmel kuszkodtem, mert nagyon hasonlo a helyzet ahogy o is csinalja. Mindent megteszek neki, este ahogy haza er csakis a kivansagait lesem, kiszolgalom. Magamra 1 perc nem jut sosem, honapokon keresztul. Teljesen kiszolgalom ot, mint anya a gyermeket. ES eg en vagyok a hibas, engem hibaztat, en kerjek bocsanatot tole allndoan. Azt mondja en vagyok a depresszios. Ugy erzem osszerori a szivem lassan.
2018. jan. 3. 01:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus lelkiterrorban tart. Nyilvan mindenert te vagy a hibas mert te vagy a no. Ez nem evidens?
2018. jan. 3. 04:04
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

És mielőtt hozzámentél nem tűnt fel?

Mi az, hogy kiszolgálod, mint egy gyereket? Ő a párod, a társad, nem a gyereked.

Ez volt az első, amit letisztáztam a párommal mielőtt összeköltöztünk, hogy társak vagyunk és nem lettem az anyukája.

Mindketten kivesszük a részünk a dologból. Hol ő jobban, hol én, attól függően, hogy épp ki mennyit dolgozik.

Szavam sincs rá, igazi társ. És megdöbbenek, mikor mások ezen meglepődnek.

Kedves nő társaim! Vegyétek már észre, hogy ti alakítjátok a kapcsolatot. És ha hozzászoktatjátok a pasit a teljes kiszolgálásra, akkor utána mit vártok?

Ha tényleg ilyen komoly a baj, akkor válni kell. Főleg a gyerek miatt! Inkább legyél egyedülálló anyuka, minthogy félelemben élj. Mutass erős példát a gyermekednek!

29N

2018. jan. 3. 06:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked kellene pszichológushoz menned mert észre sem vetted és a férjed gallyra vágta a lelkedet.

Egy ilyen ember mellett - a folyamatos lelki bántalmazás miatt - előbb-utóbb lelkileg megbetegszel, aztán jön egy függőség és a végén elválni sem tudsz tőle.

Menekülj ameddig tudsz. A következő lépcső a fizikai bántalmazás lesz.

2018. jan. 3. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
És a gyermekvállalás előtt nem bírtál rájönni, hogy kinek szülsz gyereket?? Nem láttad rajta, hogy " beteg"...? Szegény gyerek, fa..sza szülei lesztek.
2018. jan. 3. 09:09
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Bakker! a Kérdező nem kritikát vár hanem segítséget. Mi a fa sznak bántjátok! Ami megtörtént azon már nem tud változtatni. Mindenkinek lehetnek rossz döntései. Aki csak krtizálni tud az inkább hallgasson.
2018. jan. 3. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Beteg, de ezzel nem jutsz semmire, ha ő ezt nem látja be. Apám is ilyen volt, anyám meg öngyilkos lett.
2018. jan. 3. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
8#-asnak: egyrészt te meg minket kritizálsz (ergo ugyanazt teszed, amiért fecsattansz), másrészt ahogy nézem Te sem adtál semmilyen segítséget...tudod, itt nincs mit tenni, ennek a kapcsolatnak annyi, csak idő kérdése.
2018. jan. 3. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!