Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a párkapcsolati szituációról? (Ellentétek hobby, hozzáállás, személyiség terén)
Kicsit több,mint 2 év alatt,kiismertük annyira egymást párommal,hogy átgondoltam,el tudnám-e vele képzelni a jövőmet,de hiába jól tud szeretni,nem fogom tudni mellette az igazi álmaimat elérni. Persze,fontos a kompromisszum kötés,de annyira nagy ellentétekbe ütköznénk,ami a mindennapi életben is jelen volna. Pl.:ő nem szeret sportolni,néha lejön velem kocogni de csak azért mert addig is velem van,nekem viszont fontos a sport,és az,hogy mikor együtt élnék a párommal együtt menjünk edzeni,úgy,hogy az neki is jól essen,ő ki is jelentette,hogy sosem fog felnőni és hogy lusta. Másik pl.:neki is vannak negatívumai,de ezeket mondja is nekem, szidja magát, pedig mondtam neki, így nem lesz jó. Én pozitív személyiség vagyok, aki mindenre nyitott, energiával teli, szeretem élni az életet,ő viszont pesszimista. Úgy érzem, eltaszít akaratlanul is magától ezzel.Erről amint találkozunk beszélek vele,de mivel változás úgysem lesz,így szerintem az a legtisztább, ha befejezzük a kapcsolatunkat. Nektek mi a véleményetek, hogyan látnátok-e helyzetet? Privátban is írhattok!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!