Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm fehérneműs képeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fehérneműs képeket küld másnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mind a ketten 19 évesek vagyunk. Már majdnem 2 éve együtt vagyunk. A neten ismerkedtünk meg, majd fél év beszélgetés után találkoztunk és összejöttünk. Viszont mielőtt még engem megismert volna egy másik sráccal beszélgetett, őt is a neten ismerte meg, de vele nem beszélt annyit mint velem és nem is vonzódott felé. Viszont ettől függetlenül még ma is szoktak beszélgetni ami nem zavar. Tegnap beléptem a barátnőm facebookjába és láttam, hogy azokat a szexi fehérneműs képeket elküldte neki, amit nekem csinált. Még sohasem éreztem olyat mint akkor és az életbe nem gondoltam volna, hogy ő ilyenre képes. Azt még hozzá kell tennem, hogy tudom mennyire szeret, mert azt azért csak érzi az ember és mi tényleg nagyon szeretjük egymást.

Szerintetek mit tegyek ez ügyben? Gondolkodtam a szakításon is.

2018. jan. 2. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne legyél màr papucs ember!!! Kavar a hàtad mögött te meg hagyod??? Mit csinalj? Köpd szemen es küld el a halàlba!!! Ember....
2018. jan. 2. 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Én sosem küldenék nemhogy fehérneműs, de semmiféle kèpet senkinek ha van barátom (ha nincs akkor meg pláne! senkinek semmi köze a testemhez) Ez nyilván válóok lenne fordított esetben is nálam.
2018. jan. 3. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
A feleségem nem fiatal,de meztelen képeket is szokott... Ha neki így tetszik tegye. Ezzel nem csal meg,neki meg nő az önbizalma,ha dícsérik...
2018. jan. 3. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

azta...hadt ha valakinek úgy nő az önbizalma, hogy másoknak vetkőzik ÚGY hogy sem magától, sem a férjétől, pasijától nem érzi értékesnek magát vetkőzés nélkül, annak pszichológust tudnék ajánlani.

És ti meg engeditek....gratula

2018. jan. 3. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Ne félj, adnék én olyan önbizalmat...

Ha az én dicséretem, törődésem, elismerésem nem elég ahhoz hogy nőnek érezze magát, hanem vadidegen nyálcsorgató emberek véleménye lenne a mérvadó, akkor nem lenne dolgunk egymással.

2018. jan. 3. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
De miért küldte? Szexcseteltek? Vagy csak arról írt a barátnőd, hogy milyen formában van. Nem mindegy. Nekem is küldött nőbarát meztelen képet, amikor olyan témáról beszélgettünk. Ettől még nem fogunk dugni, se szerelmes nem leszünk, se semmi. Nem is 19 évesek vagyunk, láttunk és szerencsére fogunk is látni még bőven elég meztelenséget. Mi lenne ha nudista strandra mennétek?
2018. jan. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!