Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fehérneműs képeket küld másnak. Mit tegyek?
Mind a ketten 19 évesek vagyunk. Már majdnem 2 éve együtt vagyunk. A neten ismerkedtünk meg, majd fél év beszélgetés után találkoztunk és összejöttünk. Viszont mielőtt még engem megismert volna egy másik sráccal beszélgetett, őt is a neten ismerte meg, de vele nem beszélt annyit mint velem és nem is vonzódott felé. Viszont ettől függetlenül még ma is szoktak beszélgetni ami nem zavar. Tegnap beléptem a barátnőm facebookjába és láttam, hogy azokat a szexi fehérneműs képeket elküldte neki, amit nekem csinált. Még sohasem éreztem olyat mint akkor és az életbe nem gondoltam volna, hogy ő ilyenre képes. Azt még hozzá kell tennem, hogy tudom mennyire szeret, mert azt azért csak érzi az ember és mi tényleg nagyon szeretjük egymást.
Szerintetek mit tegyek ez ügyben? Gondolkodtam a szakításon is.
azta...hadt ha valakinek úgy nő az önbizalma, hogy másoknak vetkőzik ÚGY hogy sem magától, sem a férjétől, pasijától nem érzi értékesnek magát vetkőzés nélkül, annak pszichológust tudnék ajánlani.
És ti meg engeditek....gratula
Ne félj, adnék én olyan önbizalmat...
Ha az én dicséretem, törődésem, elismerésem nem elég ahhoz hogy nőnek érezze magát, hanem vadidegen nyálcsorgató emberek véleménye lenne a mérvadó, akkor nem lenne dolgunk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!