Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha ilyet mondja a férjünk?
Lekezelő, lekicsinylő megnyilatkozás.
Lehet el akarta játszani a qrva nagy igazmondót, de rossz irányba tévedt. Mindegy, legalább tudod, hányadán álltok.
Egy családban is fontos, hogy a férfi férfinek, a nő meg nőnek érezze magát.
Amúgy ilyen megnyilatkozások után, meg leírva, hogy mennyire figyelmes, meg mindent megvesz ő inkább egyfajta családi életbe törődött bele.
Attól, hogy valaki megvesz mindent, meg ugrik, nem olyan nagy etwas. Ha van pénzed, miért ne?
Amúgy meg ott egy gyerek is, akit biztos, hogy még K...-nál is jobban szeret.
Ez gaz. Minden sertesnel csald meg. Neki is fajjon.
N
Ha nincs ló, jó a szamár is!
De ha belegondolsz végső soron ez mindenkinél így működik. Ha tehetné minden férfi egy szuper szexi nővel lenne, és minden nő szuper macsó kigyúrt féfival, pesze ezek mellé pontosan a legjobb belsővel.
Szomorú de ez így működik.
Én igazán nem akarok beleszólni a férfiállat gyalázásába, de egy ilyen szövegkörnyezetből kiragadott mondat számomra akár azt is jelentheti, hogy "ha kapcsolatban vagyok, akkor egy másik nőt észre sem vettem volna."
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!