Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelent valamit ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit ha a párom sosem mondja, hogy szeretlek? De még ha én mondom, akkor se mond rá semmit.

Figyelt kérdés

Tehát pl. mikor megölelem vagy valami és mondom hogy szeretlek, akkor annyit mond csak hogy oké, vagy rendben, vagy próbál vicceskedni hogy "higyjem is el?"

Ha üzenetben írom neki akkor is mintha meg se látná. Pedig nem mondom neki olyan sűrűn én sem.

Én úgy érzem minden okés a kapcsolatunkban, de ez talán jelentené azt, hogy mégsem?

Amúgy romantikus alkat ha olyan kedve van. És 4 éve vagyunk együtt, régebben mondta is hogy szeret. De az elmúlt 1-2 hónapban szinte egyszer sem.

Nem akarok nagy jelentőséget keríteni ennek mert ez csak egy szó, de azért mégis.. ti mit gondoltok?

22/L

(Ő is 22)

2017. dec. 30. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a szitu velem is. A szakítás 2 hónapja volt. Mikor mondtam neki, hogy szeretem, azt mondta:"az jó".

Emellett soha csók, ölelés, érintés. Teljes közöny, elhidegülés. Nem érdekelte mikor tudunk találkozni, mindig én hoztam fel, hogy találkozzunk, én oldottam meg. Mindig az volt a válasz: talalkozhatunk, itt aludhatsz, stb. Mind mind feltételes módban. Volt olyan, hogy jó reggelt puszit kértem mint mindig, azt mondta nem. Nincs kedve.

Ez sem volt szép szakítás.

2017. dec. 31. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle hogy szeretsz te meg engem, és figyeld a reakcióját. Én annak idején megkérdeztem a paromtol. Végig próbált kibújni a kérdés alól hogy , nyugodj le nincs baj , de a legjobb H mindig visszakerdezett hogy Mondtam én olyat, hogy nem ? Sürgősen ülj le vele beszélgetni, mert nem lesztek sokáig együtt.
2017. dec. 31. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Mert már nem szerelmes/nem is volt.

Én is csak annyit mondtam egy lánynak akivel kavartam (szerinte jártunk, de én azt nem úgy képzelem el..) hogy "én is", és csak akkor mondtam hogy szeretlek amikor ő is, mert szerettem, de nem voltam szerelmes, azt nem hagyta a viselkedésével (hetente szakítani akart, majd mégse, alig ért rá, és sokat kritizált, főleg marhaságokkal, pl miért nem akarok drága menő autót, miért nem vagánykodok, feltűnősködök, stb).

2017. dec. 31. 01:03
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

A kapcsolat elején az exem mindig mondta, hogy szeret. Ha én mondtam, azt válaszolta, én is téged. Pár év múlva már csak annyit mondott, ha mondtam neki, hogy szeretlek, hogy tudom... Ennél

rosszabb érzés nincs a világon. Szét is mentünk, bár nem emiatt.

21N

2017. dec. 31. 01:10
 15/16 anonim ***** válasza:
84%

Még lehet próbálkozni pár keresztkérdéssel is,pl. "Ha kimennék Londonba(akármilyen külföldi város is jó,ha nem vagy az angoloktól elájulva),mit szólnál hozzá?"

Vagy lehet bármi és figyeld,hogy válaszol.Ha benyögi,hogy talán,vagy egyéb kibújó választ,hogy "Ja,az jó hely!",akkor dobd ki a francba.

2017. dec. 31. 05:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..

Ma szakítottunk.

2018. jan. 5. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!