Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ijesztő ilyen kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ijesztő ilyen kérdéseket bedobni egy alakuló kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Röviden, volt egy öt éves élettársi kapcsolatom, melynél elég sok dolgot eltűrtem és vártam, mert azt hittem, legalább egy irányba haladunk (család, gyerekek, tervek stb). Végül rá kellett jönnöm, hogy nem, és csak időpocsékolás, szakítottam.

Később újra szerelmes lettem egy férfiba, vele négy hónapja alakulnak a dolgaink, egyelőre nagyon jó minden, de hát még tombol a rózsaszín köd. Én lassan 30 leszek, ő meg már rég el is múlt, szeretném tisztázni vele, hogy én nem kamaszos dugós kapcsolatot szeretnék játszani évekig, hanem szeretném úgymond folytatni a közös életünk építését, szeretném tudni, hogy tudunk e együtt élni, jól működünk e együtt a hétköznapokban, stb. Ezt mennyire ijesztő bedobni kb fél év után? Mivel az is elképzelhető, hogy esetleg nem egymásnak szánt minket a sors, de erre nem megint öt évvel később akarok rájönni, mivel szeretnék gyereket is majd.

Szerintetek?

2017. dec. 29. 09:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen mondd meg neki,amit ide leírtál.Nem kell köntörfalazni,meg várni,ilyen korban az ember tudni akarja mik a tervek,bár nem értem hogy ezek miért nem kerültek szóba eddig.
2017. dec. 29. 09:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Ebben a korban már nem kellene annak lennie. Főleg, ha tisztázva volt az elején, hogy mindketten komoly kapcsolatot akartok. Ha nem volt, akkor pedig már épp ideje tisztázni. Inkább arra figyelj, hogy azt is érezze ez nem azt jelenti, hogy most rögtön akarsz egy gyereket.
2017. dec. 29. 09:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Már beszéltünk erről. Ő is akar gyereket, házasságot, mindketten itt akarunk maradni az országban, stb.

Én fél év után gondoltam szóba hozom, hogy akkor ezt el is kezdhetnénk, olyan értelemben, hogy össze költözhetnénk. Kezdetben úgy gondoltam nálam, hogy lássuk működik e, mert az én lakásom nagyobb. Legfeljebb később közösen nagyobb ház. Tehát az elképzelések azonosak a jövőről, csak én akkor konkrétan el is kezdeném valahogy. Gyereket pedig nyilván nem egy év után szeretnék, ahhoz előbb mindenképp szeretnék vele együtt élni, hogy lássam hogy alakul.

2017. dec. 29. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Ezt te tudod, mivel te ismered elvileg. Hány éves? Abból kéne látszania a kapcsolat komolyaságának, hogy az eddigi 4 hónap alatt hogy állt hozzád. Mennyit találkoztatok és akkor mi volt stb. Mert lehet csak összejárni, meg lehet komolyan is tervezni közben.
2017. dec. 29. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem izélni akarok, de ha komolyan akar valamit, akkor ez fel sem merül, hogy mikor kéne ezt bedobni.

Hülyeség bármennyit is várni. Tisztázni kell.

Amúgy, simán hazudhatja, hogy persze, akar ő is, addig meg ott vagy neki szexre. Mert, ha eddig erre terjedt ki a kapcsolatotok bőven 30 felett, akkor nem is nagyon akar mást, nem véletlen volt eddig is család nélkül.

2017. dec. 29. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Így már más tészta a kérdés. Ha a kapcsolatotok ott tart, hogy összeköltözés, tehát tényleg szinte mindig együtt vagytok sokat alszotok együtt és természetesen jön a dolog, akkor nyugodtan mondd is ki. Ha viszont csak ritkán alszotok együtt és nem igazán mozdul magától ebbe az irányba a dolog, akkor én óvatosan hozakodnék elő a dologgal most így hirtelen a semmiből. Ha megbeszéltétek, hogy közösek az elképzelések, akkor meg kellene bíznod benne annyira, hogy mikor ő is úgy érzi itt az idő elő fog hozakodni vele. Csak azért, hogy neked legyen bizonyíték, hogy nem csak kamuzta a dolgokat megfelelő kapcsolati alap nélkül én korainak érezném bedobni az összeköltözést. Ha a kapcsolat tényleg ott tart, akkor viszont nem vagytok tinik lépjétek meg. Sajnos erre így nem lehet konkrét választ adni. Te ismered annyira a kapcsolatotokat, hogy készen áll-e erre. A magán véleményem, hogyha ebben nem vagy biztos, akkor nem is áll készen.
2017. dec. 29. 10:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Én exemmel fél év után költöztem össze.

Más megoldás nem volt. Messze laktunk egymástól.

3 évig együtt is létünk. Ezalatt ki is derült, hogy roppant mód különbözünk.

Sztem minél korábban össze kell költözni. Így derülnek ki azok a dolgok amik sima pár napos együtt lét alatt nem.

2017. dec. 29. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális dolognak tartom.
2017. dec. 29. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Én elbeszélgetnék vele a jövőről, hogyan képzeli el, miket szeretne csinálni. Ha komolyan gondolja, szerintem belesző téged is a terveibe. ;) Ha meg nem, akkor addig fűzném a beszélgetést amíg nem tisztázódik bennem a kérdőjel.

Tehát finoman, de felvezetve hoznám elő a témát, már csak a bemelegítés végett is. Derült égből zuhanyként lehet hülyén sül el a dolog, holott lehet másképp gondolja.

2017. dec. 29. 10:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Óvatosan felhoztam a témát, nem rázúdítva, és megbeszéltük, hogy összeköltözünk. Ő is lelkes volt. :)
2018. jan. 7. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!