Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar az, ha nem tudjatok, mikor merre jar a parotok?
Le leszek pontozva, mert szerintem se általános, de engem a legkisebb mértékben sem zavart ez soha. Persze, tök jó megosztani a másikkal az élményeket, de minden apró szirszarról alapból nem szeretek cseverészni, így például egy tök jelentéktelen munka utáni sörözést sokszor eszembe se jutna elmesélni.
Amíg nem éltünk együtt sem írtunk azonnal a másiknak, hogy hová megyünk éppen, miért is kéne? Egyikünknek sincs ilyen helyzetjelentésre igénye, pléne nem neten vagy telefonon, szóval tök értelmetlennek tartom. Utólag, amikor meséltünk egymásnak arról, kivel mi történt, akkor szóbajött és elmeséltük, szerintem ez az alap.. Az olyan programokról szóltunk csak előre, ami előre megtervezett vagy esetleg több napos, de most egy délutáni spontán programot (ami velem is, vele is megesik) előre bejelenteni minek? Nem tartozik elszámolással az idejével. Sokszor most is elfelejt szólni, ha munka után elmegy valahová 2-3 órára, velem is előfordult már, egyetlen alkalommal se volt ebből tragédia.
Szerintem beszélj vele erről nyíltan és őszintén és adj időt, hogy adaptálódjon, ha valakinek nem ez az alap (mint nekem :)), akkor nem fog természetesen ráállni, kell idő, amíg megszokja az ember, hogy ez a másiknak fontos lehet. Én marha szerencsés vagyok szerintem, hogy a párom ugyanígy van ezzel, mert a legtöbben úgy látják szerintem, mint te. Nincs is ezzel baj, mert mások vagyunk, de ha alapból nem egyeznek az igények, akkor ha elmondod mennyit jelent ez neked, idővel biztosan belejön.
Nálunk egy úgy a normális (tizen X év együttélés után is), hogy ha én elmegyek valahova akkor elmondom hogy hova és kb.mikor jövök. Ha kések, akkor hazaszólok hogy tudja, hogy élek még és nem vették ki a szerveimet. Fordítva ugyanez.
Nem azért mert elszámolással tartozunk a máisknak hanem azért, hogy ne aggódjon a másik fél ha valaki késik 1-2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!