Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 23 éves koráig nem volt barátnője (főleg vékony testalkat miatt) annak már nem is lesz. Igaz?
Pont a múltkor beszélgettem egy ilyen sráccal, és annyira megnyerő volt, hogy hihetetlen. Hidd el, vannak olyan lányok, akiknek pont az ilyen alkatú srácok jönnek be! Annyira közvetlen és segítőkész volt mindenkivel, hogy csak néztem. Szóval nem az számít, hogy hogy nézel ki, hanem hogy érzed magad a bőrödben! Egyébként a sport is sokat segíthet, sokkal jobb lesz a közérzeted, és magadat is jobban elfogadod, hogyha most nem. Az egész csak hozzáállás kérdése!
17/L
Előző vagyok. Megis mondom, miért.
Amit belinkelte előző kérdést, valószínűnek tartom, hogy azt is te irtad ki.
Annyira gáz, hogy itt sajnáltatod magad. 23évesen nem volt bnőd. És? Hova szarjak? Az már gázabb, hogy nem teszel ellene semmit. Legalább kezdj ki vmi ocsmány csajjal és dugd meg, attól lesz önbizalmad.
De így, hogy itt töltöd az időd egy anonim oldalon és minden kérdésedből sugárzik az ön becsmérelés, számomra evidens, hogy genetikai hulladék vagy.
Tehát visszatérve az előző kommentemhez: szar vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!