Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem szeret vagy a barátait?
Van egy párom, aki állítólag szeret, de több időt tölt a barátaival, mint velem. Most is elment az éjjel nappaliba, hogy nekem tökéletes karácsonyom legyen és hozzon nekem sütit( mondtam nem kell),de összefutott a barátjával és azóta együtt lógnak én meg várom.... 3 és fél órája...
És mindig ez van, egy haverral mindig összefut én meg várjak, mint a lósz@r, már bocsánat. Már annyira elegem van :(
Nem kell a süti de most ki vagy borulva, hogy nincs még otthon vele :D
Ha ez csak kifogás volt hogy a barátjával összefusson akkor komoly problémáitok lehetnek, hogy ennyire se vagytok egymással őszinték. (mondjuk ez lehet a te hibád is, hogy annyira rosszul reagálod le az ő haverozásait, hogy inkább titkolni próbálja)
Ha úgy érzed, hogy ez neked nem jó akkor mond el neki, beszéljétek meg aztán ha nem sikerül megegyezni vagy azt nem tartja be akkor lehet a továbblépésen gondolkozni. Ugyanakkor jó lenne tisztán látni, hogy mennyire komoly ez a probléma és mennyire reagálod esetleg te túl(beszélgess olyanokkal erről akik mindkettőtöket ismernek). Attól hogy együtt vagytok még nem jelenti azt, hogy sülve főve mindig egymás mellett kell legyetek.
Nem a süti hiányzik :D
Ez nem kifogás, mert mikor nem " kell" mennie sehova, szó sincs haverról nem is beszélnek. De amikor elmegy úgyis összefut a lakótelepen egy ismerőssel aki " lenyúlja" tőlem. Vagy hogy mpndjam :D nem az a baj, hogy találkoznak, hanem ha azt mondja 5 perc és jön, abból ne legyen 3 óra + miközben elvileg aki a legfontosabb otthon van
Ha mindig ez van, miért nem szakítottál még?
Nem baj ez, hogy fontosabbak neki a haverok, csak ez esetben nem illetek össze. Mert nem vagy mellette boldog, nem úgy szeret, ahogyan szeretnéd.
#4 az egy dolog de gondolom jó eséllyel tegnap meg tegnapelőtt is jó néhány órát voltatok együtt. Lehet neki kell pár óra a haverokkal is.
Amúgy ha nem vagyok túl indiszkrét csináltatok is valamit? (csak azért mert ha tényleg csináltatok volna valamit közösen akkor lehet jobban sietne vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!