Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjam meg az ünnepeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjam meg az ünnepeket a szakítással?

Figyelt kérdés
Párommal már nem működik a kapcsolatunk, többször cserben hagyott, már elmúltak az érzések belőlem és szeretnék vele szakítani. Erre egy mai esemény kapcsán döbbentem rá. Szerintetek várjam meg ezzel az ünnepek végét vagy azonnal szakítsak? 25én találkozunk legközelebb. Mit tennétek a helyemben? Nagyon szereti a karácsonyt, nem akarom neki elrontani.
2017. dec. 23. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Se nem ment, se nem szólt, miről beszélünk?

Dobd ki a fenébe azonnal, semmibe vesz téged, semmit nem érdemel.

2017. dec. 23. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:
egyetértek azzal, hogy ha őt nem érdekelte hogy cserben hagyott, akkor te miért foglalkozz vele? 24-én ünnepeljen a családjával nyugalomban, aztán másnap ha találkoztok szakíthatsz.
2017. dec. 23. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem még ma szakíts vele. Egyáltalán nem törődik veled. Miért húznád halasztanád? Gondolj már kicsit magadra is.
2017. dec. 24. 09:30
 14/18 omba ***** válasza:
ne várjál.. tényleg semmiba vesz
2017. dec. 24. 10:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is a 25.ei szakîtásra szavaznék , de! olyan kellemtlen amikor odadja az ajándékot(ha egyáltalán ad) és te "cserében"szakîtasz vele. Amit tennék 25ét lemondanám abból már sejthetné , hogy gond van.....
2017. dec. 24. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nagyon tapintatos akarsz kenni vele akkor megvárod az ünnepeket .Nàkunk ez kb2évig tartott és megmondtam neki ha igy folytatja akkor vége lessz ugy is lett azóta megbànta és làttam is rajta hogy vàltoztatott sok mindenen pozitív irànyban.Voltunk sokat külön de én sem tudtam elengedni most ott tartunk hogy közösen megpróbàljuk.
2017. dec. 25. 05:38
 17/18 anonim ***** válasza:
akarsz lenni vele*
2017. dec. 25. 05:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát ha legközelebb felhív te is add az értetlent miért kéne szólni ha vége?
2017. dec. 25. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!