Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem továbbajándékozta amit készítettem neki. Normális ez?
Figyelt kérdés
Ő kérte,elkészítettem,továbbadta a gyerekének miután felvenni sem volt hajlandó. Szörnyen megbántva érzem magam.(nem,nem egy ronda dolog lett amit szégyen felvenni,ez nem lehet indok)2017. dec. 18. 09:41
11/14 anonim válasza:
Szerintem nem tetszett neki a sapka. Haaat, nehéz ügy, valószínűleg rosszul esett volna, hisz neki készült. De magamat ismerve, úgy fognám fel, hogy ha neki nem is tetszik, legalább kárba nem vész, mert a kisfiának tetszett. Az is valami. Nekem karkötő volt ilyen, ezüstből, ajándékba vettem, végül az illető testvére (azonos neműek) hordta, mert neki nem jött be. Az elején rossz érzés volt, de a testvér viszont rettentően szereti, és külön megköszönte nekem, hogy nem bánom ezt és ő úgy imádja (tényleg mindig rajta van). Nekem ez is jó érzés.
Karácsony van, szeretet ünnepe, nem hiszem, hogy ezen kéne keseregni. :) fel a fejjel!
12/14 anonim válasza:
Ha azért adja oda, mert "annyira tetszik" neki, akkor szerintem teljese elfogadható.
13/14 anonim válasza:
#12: Nem igazán, hiszen a kérdező azt írta, hogy előtte meg a "kocsiban rohadt" ...
14/14 pörölycápa válasza:
Én is a "nem tetszett neki, de nem akarta neked megmondani" táborba csatlakozok. Bár én azért udvariasságból felveszek 1-2 nem tetsző dolgot amit ajándékba kaptam, csak hogy lássa az illető hogy hordom. Nekem is volt olyan ajándék amivel sokat szöszöltem, aztán a sarokban végezte, és nem esett jól, de hát ez van, ízlések és pofonok. Mivel tudom hogy ez rossz érzés, én igyekszek odafigyelni erre, de nem mindenki ilyen figyelmes. Vagyis inkább nem mindenki gondolja hogy ez olyan nagy probléma. Legalább a fia örül neki és használja, és nem rohad tovább a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!