Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek magammal, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek magammal, ha a szebb nők elveszik az önbizalmamat és ez feltűnik a páromnak is?

Figyelt kérdés

Szóval ha meglátok egy nálam szebb nőt, azonnal jelentkeznek rajtam az önbizalomhiány jelei, és nem bírom ki, hogy ne bosszantsam vele a páromat.

"Biztos ő jobban tetszik neked mint én" és hasonló mondatok.

Úgy érzem, hogy miután látta azt a szebb nőt, kevésbé szebbnek lát engem, és valójában azzal a nővel akarna lenni, mert én nem felelek meg neki.

Mit csináljak ezzel a hozzáállással?

2017. dec. 14. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Fogd be a szadat, mert hosszu tavon ez egyszeruen olyan irritalo, hogy nagyon, es valoban pontosan azt ered el vele, hogy mashoz megy.
2017. dec. 14. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Szépség relatív, szóval nyugodj meg.

A másik meg az hogy ha igazán szeret, nem is érdekli.

Pl engem se erdekel senki más akármilyen jó pasi, akármilyen jól öltözött igényes stb:D kb úgy leszarom, ahogy van, mert egyikse az a személy akit szeretek..

persze nem mindenki ilyen, sajnos lehet az én barátom is fantáziál ha meglát egy bomba csajt. Nem vagyunk egyformák.

2017. dec. 14. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
"Kussoljál-kussolj-kussolj"
2017. dec. 14. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Azt akarod, hogy kidobjon? Akkor folytasd ezt a végtelenül undorító viselkedést, jó úton haladsz. Senki nem fogja hosszútávon eltűrni, nagyon kiábrándító dolog.

Önismeretfejlesztés és önbizalomépítés kell neked (ez a kettő kéz a kézben jár), meg egy nagy adag önkontroll. Ha egyedül nem megy, mars pszichológushoz, mielőtt magadat és a kapcsolatodat (és az összes ezután következőt) tönkretennéd a komplexusaiddal. MINDIG lesz nálad szebb, vagy jobb, de ha így méregeted magad másokhoz, ahelyett, hogy a saját értékeidre építenél, akkor egész életedben egy megkeseredett hisztérika leszel, ezt pedig gondolom te se akarod.

2017. dec. 14. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Menj apácának!
2017. dec. 14. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is ne más nőkre fogd rá, hogy "elvették az önbizalmad". Ezt hogyan képzelnéd el? Talán egy láthatatlan slagon keresztül szándékosan kiszívják belöled?

Mások is látnak szebb nőket, mégsem hat rájuk annyira, mert kiegyensúlyozottabbak, nem akarnak mindenkinek megfelelni. Talán fogd fel, hogy nem csak szépségen meg tetszésen múlik minden. Pl. hányszor voltál olyan helyzetben, hogy megtetszett egy pasi, de ettől függetlenül mégsem jöttél össze vele. A szépségnek is megvan a hátránya, sok pasi nem nyomulna olyan nőre, akire 1000 másik pasi is nyomul. Úgyanez a nőknél is, a nőnek sem lenne kellemes olyan pasi, aki iránt folyton lányok tucatja érdeklődik.

"valójában azzal a nővel akarna lenni, mert én nem felelek meg neki. "

Csak akkor lennének ilyen problémák, ha a párod egy felületes ripacs lenne. Egy kapcsolat nem így alakul ki, hogy csak ránézek valakire és bumm.

2017. dec. 14. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, én többek között ilyesmi beszólogatások miatt dobtam ki az exemet.

Egy önbizalomhiányos kisfiú volt, aki rendre ilyesmiket mondott, vagy a magasságán nyávogott.

Egy, bunkóság, kettő piszok irritatív és kiábrándító viselkedés.

Fogd be szád, vagy vedd számításba, hogy tényleg el fog hagyni, tök jogosan!

2017. dec. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!