Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törvényszerű az agresszió?
Ezer ilyen van: a nő kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nincs munkahely, gyerek viszont van.
Ilyenkor miért ennyire törvényszerű, hogy a pasija (férje) bekattan és agresszív lesz?
Jó esetben csak kiabál és hisztizik, mindennapos lesz a veszekedés. De az is gyakori, hogy elkezdi ütni a nőt, abban a tudatban, hogy megteheti. Úgyse tudja elhagyni.
Miért vált ki ez a tudat agressziót ennyire sok emberből?
Én még nem találkoztam ilyennel, pedig ismerek jónéhány családot...
Innentől kezdve megkérdőjelezem azt hogy törvényszerű.
Mert ő lesz az egyedüli pénzkereső és kikészül, nem tudnak aludni a gyerek miatt stb.
Ezért nem (sem) értem, amikor olyanokat ír valaki, hogy a nők ne dolgozzanak stb.
Tudom, hogy vannak áldozat típusú nők.
De megér egy misét az is, hogy miért találnak ezek a pasik mindig ilyet.
Miért nem a védelmező ösztön erősebb?
Én is, ismerőseim is mentek át rossz napokon, de hisztiről, agresszióról nem tudok. Minden ismerősöm, higgadtan dolgozik azon, a helyzet megváltozzon. Aki kettőig el tud számolni, az tudja, amit felsoroltál, az semmit nem old meg.
Valószínű, az agresszió, mindig is ott volt ezekben az emberekben. Ez az agresszió a válsz a megoldás keresése helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!