Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok, ha a párotok ilyet mondana?
Szeretkezés után nem sokkal összebújva néztük a celeb vagyok ments ki innen című műsort, mikor a párom tett egy ilyen megjegyzést: Ennek az Andikának tényleg jó alakja van!
És az érdekes, hogy tudom, hogy velem is meg van elégedve, hasonló alkatú vagyok én is, de hirtelen iszonyatosan szíven szúrt ez a mondat és nagyon rosszul esett. Ti hogyan reagálnátok erre? Vagy mondanátok bármit is? Vagy néha belefér az ilyen?
Leginkább lányok/nők válaszát várnám.
Én már ott elakadnék, hogy ezt a sz*rt kell nézni szex után.
22/N
Köszönöm a válaszokat, jó volt olvasni mindet, ami a kérdéssel volt kapcsolatos.
Akik a műsorválasztáson akadtak ki, azoknak üzenem, hogy szerintem néha belefér egy-két ilyen “szar” műsort nézni, pláne ha már úgy maradt a TV :D
Aranyos lánynak tűnsz:) igazából a kapcsolatotok milyenségétől függ az, hogy meg kell-e ezen sértődj, vagy nem. De szerintem is csak egy ártatlan mondat volt és ebben az esetben nem kell nagy feneket keríteni a dolognak. Nekem sincs túl sok önbizalmam, de ha néha előfordul ilyen, akkor valamilyen szinten örülök neki, mert kíváncsi vagyok amúgy arra, hogy a páromnak még milyen lányok jönnek be.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!