Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel a barátom mások előtt? Talán szégyell?
3 hónapja vagyunk együtt. A kapcsolat elején pár nap után bemutatott a fontosabb barátainak, bulizni is voltunk. Viszont az elmúlt 1 hónapban sehova se mentünk. Ő minden héten elmegy bulizni. Amikor kérdezem, hogy én is mehetek e az a válasz, hogy nem. A másik dolog, hogy ha sétálunk az utcán és szembejön valamelyik ismerőse rögtön elengedi a kezem. Vagy ha találkozunk és ott van az egyik barátja akkor csók helyett csak 2 puszit kapok.
Próbáltam már vele ezt megbeszélni, hogy ezek a dolgok nekem rosszul esnek, de nem mond rá semmi konkrétumot, sőt inkább annyit mond, hogy hisztis vagyok.
Mit tegyek, hogy ez változzon? Már a szakításon gondolkodom. 20L
Igen.
Nem enged elmenni magaval bulizni es ugy tesz mintha csak haverok lennetek?? Es ennek ellenere meg vele vagy???
Ne gondolkodj szakíts!
Nem fog belehalni.
Szerintem nem kaptál túl jó kritikákat a barátaitól.
Mi lehetett ezeknek a kritikáknak az alapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!