Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb? Ha a párotok csak érzelmileg csal meg, vagy ha lefekszik mással érzelmek nélkül?

Figyelt kérdés
nemet irjatok :D
2010. jún. 1. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
igen, az egyik megvolt a másikban meg éppen bennevagyok, ami az én szeretem ő nem és csak kihasznált helyzet. elég rohadtérzés, nem is arról van szó. de eddig a másik rosszabb.
2010. jún. 1. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Értem és sajnálom...
2010. jún. 1. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:
mindkettő rossz... volt részem benne...
2010. jún. 1. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha mással fekszik le, a másik még lehet ló a szamár helyett. Ha más után epekedik, én vagyok.
2010. jún. 1. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Vagyis fordítva.
2010. jún. 1. 21:12
 16/19 anonim válasza:
Miért hiszi mindenki, hogy ha valaki a párja mellett fantáziál másról is, akkor az a párját nem szereti...ez oltári nagy baromság már bocs...attól, hogy meglátok pl az utcán egy helyes pasit és elképzelem, hogy milyen jó lehet az ágyban az azt jelenti, hogy nem szeretem a párom? Hát ne hari de fogalomzavarral küszködtök...de hogy a kérdésre is válaszoljak abszolút a testi megcsalás a rosszabb....én is fantáziáltam már másról és a párom is, el is meséljük egymásnak de attól még nem történt megcsalás...de ha félrekefélsz, na azt visszacsinálni ...sok sikert hozzá....
2010. jún. 1. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:
ba*meg de hulye vagy.
2010. jún. 1. 22:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem te küszködsz fogalomzavarral már ne is haragudj...az érzelmi megcsalás nem azt jelenti, hogy az utcán megfordul más nők után...szerintem ezt gondold át újra vagy guglizd ki...
2010. jún. 1. 22:39
 19/19 A kérdező kommentje:

tegnap 21:29:

nem erre gondoltunk :) hanem arra hogy mást szeret,másra vágyik,róla álmodik minden gondolatában ő van. szóval hogy másba szerelmes,nem beléd,de bizonyos okok miatt mégis veled van.

2010. jún. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!