Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? Ha a párotok csak érzelmileg csal meg, vagy ha lefekszik mással érzelmek nélkül?
Figyelt kérdés
nemet irjatok :D2010. jún. 1. 19:13
11/19 anonim válasza:
igen, az egyik megvolt a másikban meg éppen bennevagyok, ami az én szeretem ő nem és csak kihasznált helyzet. elég rohadtérzés, nem is arról van szó. de eddig a másik rosszabb.
13/19 anonim válasza:
mindkettő rossz... volt részem benne...
14/19 anonim válasza:
Ha mással fekszik le, a másik még lehet ló a szamár helyett. Ha más után epekedik, én vagyok.
16/19 anonim válasza:
Miért hiszi mindenki, hogy ha valaki a párja mellett fantáziál másról is, akkor az a párját nem szereti...ez oltári nagy baromság már bocs...attól, hogy meglátok pl az utcán egy helyes pasit és elképzelem, hogy milyen jó lehet az ágyban az azt jelenti, hogy nem szeretem a párom? Hát ne hari de fogalomzavarral küszködtök...de hogy a kérdésre is válaszoljak abszolút a testi megcsalás a rosszabb....én is fantáziáltam már másról és a párom is, el is meséljük egymásnak de attól még nem történt megcsalás...de ha félrekefélsz, na azt visszacsinálni ...sok sikert hozzá....
18/19 anonim válasza:
Szerintem te küszködsz fogalomzavarral már ne is haragudj...az érzelmi megcsalás nem azt jelenti, hogy az utcán megfordul más nők után...szerintem ezt gondold át újra vagy guglizd ki...
19/19 A kérdező kommentje:
tegnap 21:29:
nem erre gondoltunk :) hanem arra hogy mást szeret,másra vágyik,róla álmodik minden gondolatában ő van. szóval hogy másba szerelmes,nem beléd,de bizonyos okok miatt mégis veled van.
2010. jún. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!