Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol a francban ismerkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a francban ismerkednek meg a mai emberek?

Figyelt kérdés
Sehol nem találok párt, a legutolsó ismerkedési szándékom egy közösségi oldalon volt és az is nagyon rosszul sikerült, cigány és gyagyás beszólogató bunkóval van tele a net. Munkahelyen semmi, szórakozóhelyen semmi, buszon semmi. Akkor hol ismerkednek meg egymással? Ötlet? Mindent kipróbáltam és semmi. Az utolsó esetben művészi munkámat mutattam be, erre egy faragatlan trágár mocskolódást hordott össze rólam, hogy megkefélne rajta és nem is tudok olyat csinálni, amit kiraktam (egy hímzett terítőről volt szó és az is nagy mocskolódást váltott ki sokból).
2017. dec. 1. 13:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
Aha. Tehát egy rossz lenéző riherongy vagy, aki jobb mindenkinél... :D Nem is értem miért nem találsz ilyen "jó" mentalitással normális férfit... Tudod kicsi csillag ahogy te viszonyulsz másokhoz, mások is úgy fognak hozzád.
2017. dec. 1. 15:34
 22/23 A kérdező kommentje:
Akkor így állunk? Riherongy vagyok, aki sok mindenhez ért csak a szopáshoz nem :D
2017. dec. 1. 15:36
 23/23 anonim ***** válasza:
43%
Egyértelműen a materialista életfelfogásoddal lehet gond, és az értékrendszereddel. Az emberi kapcsolatok nem úgy működnek, hogy kiválasztod akinek tetszik a fizetése... Haszongépjárművet szoktak ilyen szempontok alapján választani, és néhányan személyautót is, bár ők vannak kevesebben.
2017. dec. 1. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!